Foreslåede testere til ChartBase-listen

HitDrop

New: Your hit tips wil not be visible at once, you have posted them. They will be activated by an administrator.
Read more

New rules for hit tips (9. dec. 2012):

  • The Song must be new.
  • There has to be a link to Youtube or similar (no payment or subscribtion needed).
  • Check the search function at the top of the site, to ensure that the song hasn´t already been tipped
  • The song must be a single or an official release.
  • The review shall contain more than just a few lines of Words.
  • If you are an artist, manager, promoter, etc., please use the HitDrop function and send us your song insted.
  • Reviews consisting of Hype and press releases will not be activated.

Once you have reviewed the song, check you have remembered everything you wanted to write before you post it, as it will be "hidden" until one of the CB Team activate it.
If more than one person has tipped the same song, the first of these will be the one activatet.
Incoming HitTips that doesn't comply with the above rules will be deleted and we reserve the right to HitTip Them ourself.
The accepted HitTips will be activated within the next few days, depending on how they fit in editorially.


Luk

Uge 14 - 2019 |

< < < Sidste uge (Last week) | Næste uge (Next week) > > >

KvikTips:

Hør Ham Den Lange Flyfunktion [Urban/Soul/Rap/Hiphop] (vancairo)

Hør Tue West Ft. Clara Gaarn Blikkene Der Forsvandt [Singer-songwriter] (vancairo)

Hør A´typisk Tillid [Urban/Soul/Rap/Hiphop] (vancairo)

Hør Lucer Mirror Of A Man [Rock] (vancairo)

Hør Jonah Wright Brave [Urban/Soul/Rap/Hiphop] (vancairo)

Ibibio Sound Machine Wanna Come Down Funk

Rate: 7
Top-10

Chartbase.dk siger:
Hit

Philip Søn. 7. april 2019 - 00:48

Ibibio Sound Machine er en engelsk funkgruppe, der blev dannet i 2013, men det er dog første gang vi tipper dem her på ChartBase.

 

Der er dømt funky disco, så hvis du savner musikken som den lød for 40 år siden i stil med Chic, så er det bare at finde discokuglen, trompetbukserne og plateaustøvlerne frem og fyre op for dette nummer.

KvikTips:

Hør Sean Finn & Corona The Rhythm Of The Night [Dance/Electronica/House] (vancairo)

Hør Mr. Belt & Wezol & Jack Wins One Thing [Dance/Electronica/House] (vancairo)

Hør HammAli & Navai Devochka-Voyna [Dance/Electronica/House] (vancairo)

Sam Feldt Ft. Kate Ryan Gold Dance/Electronica/House

Rate: 7
Top-10

Chartbase.dk siger:
Hit

partyfever Lør. 6. april 2019 - 02:52

Jeg var kæmpe Kate Ryan fan da hun storhittede op igennem 00’erne med hendes Dance coverversioner.

hun er stadig aktiv på musikscenen og er netop nu ude med ny single i form af “Gold” sammen med Dj og producer Sam feldt.

det er ikke den typiske Kate Ryan Sound men mere ovre i den populære country Dance Sound.

jeg er super fan og synes at dette udspil spillere max

Echo Comfortably Numb Pop

Rate: 4
50/50

Chartbase.dk siger:
Okay

vancairo Lør. 6. april 2019 - 02:52

Efter den måske dårligste X-Factor DK-semifinale nogensinde, blev det i aftens de fire piger i Echo´s tur til at forlade talentshowet.

De fire semifinalister startede hver især med deres version af et OneHitWonder og det slap ingen af dem særligt godt fra.

Både Live og Benjamin´s takes var nærmest en hån imod originalversionerne, mens Echo og Kristian Kjærlund nøjes med at skuffe fælt.

Fokus har måske været mere på de duetter med "kendte" kunstnere, som de også skulle leverer i aftenens løb.

Her var smagsdommerfavoritterne hentet frem i form af Katinka og Bisse, til hjælp for henholdsvis Live og Echo. Mens Benjamin sang med stjernen Nicklas Sahl og Kristian Kjærlund med Chilli, der blev Nr 2. i X-Factor 2017 ...!?!

Helt utroligt var det OK, at vælge en ikke-stjerne og ovenikøbet også at de sang et covernummer. Fordelen ligger i at man ikke har skulle lave et tvangsægteskab med den pågældende duetkunstneres musikkatalog - som alle tidligere ellers har skulle.

Duetten fungerede fint, men heller ikke bedre. Live og Katinka leverede en flot duet, mens Benjamin og Nicklas Sahl var fuldstændigt forrygende og var aftenens højdepunkt - kun overgået af gæsteoptræden fra Emil Kruse og Benjamin Hav Ft. realitystjernen Remee .  

Echo og Bisse´s "duet" var derimod historisk. Også her var der ikke meget "regel" over noget. Faktisk agerede pigerne bare backing-kor for Bisse, hvilket jo må siges at være helt absurd i en sangkonkurrence hvor man skal bedømme dem som "stjerner" og samtidigt også ufatteligt, at dette blev accepteret som en "duet".

Der var ingen farezone, men bare en direkte udstemning.

Echo trak det korteste strå - helt fortjent. Det burde være sket for 2-3 shows siden, men de var heldige med en del tilfældigheder, som hvem de var oppe imod i farezonen og så at favoritterne Maria & Bea trak sig i sidste uge.

Echo fandt aldrig "den røde tråd", men flagrede rundt i forskellige stilarter, looks og sounds. Og bare at finde én performance fra dem, der viste "hvem de er" var nærmest umuligt. I stedet blev der valgt efter bedste vocal-performance.

I forvejen var det plat af Oh Land at lave to grupper selv og hive med på bootcamp. Udvalget af grupper var i forvejen mere end rigeligt og bød på masser af talent.

I stedet blev det til en trio (der ikke nåede live-showene) og altså Echo.

Kigger man på girlbands over en bred vifte - i hvert fald dem med succes. Var det allerede fra første kig klart at Echo ikke var en succes. Hverken "type" eller "karisma" var som nødvendigt, for mere end 1-2 af de fire. Vocalmæssigt synes de også alt for ens typer, om end en enkelt skilte sig ud som klart bedre. Det blev aldrig mere end 50-50 Girlband Vs. efterskole-pigegruppe. Det er ikke pigernes skyld, men derimod de professionelles bag udvælgelsen.

Netop det er helle humlen i det. Oh Land har fejlet massivt som X-Factor-dommer og slet ikke været sin opgave voksen. Maria & Bea havde succes og kunne sikkert være gået hele vejen (fortjent eller ej), men det skyldtes udelukkende dem selv som karakterer. Der blev intet viderudviklet på dem og deres performances der ofte mest af alt var sjov og spas.

Echo kunne trække stemmer på deres OK vocal og så var de som sagt - heldige. Dr Rolf & Kanylerne røg i første show, så der burde ikke meget at prale af i Oh Land-lejren (om end der nok gøres det).

Gruppe-kategorien er ofte udskældt som "den sværeste", men i år var der simpelthen ingen undskyldning med det udvalg og materiale der var at gøre godt med.

Blachman er Blachman og showets hofnar, men formår dog at gøre noget med sine kunstnere - at ville noget, om man så kan lide det eller ej.

Ankerstjerne er ikke meget bedre end Oh Land og det blev næsten tragikomisk, da han efter et diskussion med Blachman, sagde noget lignende om sig selv som forsvar "det jeg kan, er at pege på dem der har noget og det er jeg gør". I så fald var hans job jo sådan set slut efter auditionsrunden, for resten af showet, der har denne udpegning jo være overstået for længst?!?

Nå, men pigerne i Echo, der for en god ordens skyld, virker både søde og talentfulde, er at finde som tester på tirsdagens CB Denmark-Danmark, med deres version af "Comfortably Numb".

KvikTips:

Hør Sarah McTernan 22 [Pop] (vancairo)

Hør Nurzhan Kermenbayev & Erbolat Qudaybergen Qayirmasi Onay [Dance/Electronica/House] (vancairo)

Aura Dione Shania Twain Pop

Rate: 6
Hit

Chartbase.dk siger:
Hit

vancairo Fre. 5. april 2019 - 01:24

Danske Aura Dione er tilbage, eller Aura er tilbage .... ok nu hedder sangerinden altså Aura Dione igen.

Det var også ualmindeligt dumt, at hun fjernmede "Dione" fra navnet, da hun i 2016 var tilbage med ny musik. Men om der har været nogle rettighedsproblemer i det, skal jeg ikke kunne sige.

Det kan også være at hendes nye pladeselskab Warner Music Germany, har forlangt at få hele navnet med igen.

Sangerinden havde jo kæmpe succes med singlerne fra hendes to første albums i især Tyskland og dertil Østrig og Schweiz.

Hun er vil den mest succesfulde danske sangerinde i Tyskland nogensinde.

Men tredje album Can´t Steal The Music storfloppede og det samme gjorde singlerne fra albummet. Så på fem år var hun gået fra Top til Flop på det tysksprogede markede.

Nu er der flere grunde til dette. Dels den lange pause, streaming-problematikken og så den underlige promotion, ført an af navneændringen.

Herhjemme scorede hun dog to pænt store hits fra albummet. De gik begge Top-5 på CB Denmark-Danmark og endte hver især op som Nr 15. på CB Denmark-Danmark - "Love Somebody" i 20016 og titelnummeret i 2017.

Nu er den liste som bekendt kun for de danske hits herhjemme. Så i den kontekst, er alt andet end Top-5-placeringer på årslister naturligvis ikke godkendt, for så stor en stjerne, men dog til at leve med.

Hendes spritnye udspil hedder "Shania Twain". "Navnetricket" bruges oftere og oftere og det er efterhånden 50-50 om det hjælper så meget.

Men PopCountry-stilen som nummeret i er i, hitter (igen) på hitlisterne. Lady Gaga og Pink er bare nogle af eksemplerne på dette.

Umiddelbart synes det et stærkt nyt udspil fra danskeren, med catchy omkvæd, fed production og med image og promotion lidt mere i fokus.

Musikvideoen er klar, jeg så den da den havde premiere ved midnat. Men nu er den blokeret her af "ophavsretslige årsager" som det så smart hedder. Det er så ikke smart promotion. Men lad os da håbe at det snart bliver ændret igen.

Der kan og bør være dømt hit til sangerinden herhjemme igen-igen. Det bliver næppe mere end sidst, men tiden er også en anden, end for 10 år siden, hvor den store succes var.

Hos Tyskland & Co. er jeg mere spændt på hvordan det går. Mange af de samme ting gælder dog her, men der er dog tilført en del plusser siden sidste album.

Vi får at se!

Snup en lytter (og måske senere også en kigger ...)!

 

Edit: Videoen er nu igen til at se i Danmark og dermed tilføjet.

Capital Bra Cherry Lady Urban/Soul/Rap/Hiphop

Rate: 7
Top-10

Chartbase.dk siger:
Top-10

Philip Fre. 5. april 2019 - 01:23

Det er 33½ år siden Modern Talking havde et stort hit med "Cherry Cherry Lady", nemlig i efteråret 1985. Et tredjedel århundrede!

 

Nu er det tyske Capital Bra, der har begået en tysksproget urbanversion af nummeret, og her taler vi ikke om det der stereotype urban der var fremme i de sorte 00´ere, men i den indpakning som vi har set gennem det sidste års tid, hvor det er 2 dele urban og 1 del dance, og hvor der er brugt en heftig vocodor/autotune på vokalen.

KvikTips:

Se Cage The Elephant House Of Glass [Rock] (vancairo)

Hør Catfish And The Bottlemen 2all [Rock] (vancairo)

Hør Kakkmaddafakka Runaway Girl [Rock] (vancairo)

Hør Danko Jones Dance Dance Dance [Rock] (vancairo)

Hør Tamarin Band Ft. Kung Nonti Sòht Jing Reu Bplào [Rock] (vancairo)

Hør Hatchie Without A Blush [Alternative/Indie/Folk] (vancairo)

Hør Supakan Pranot Kâat-Dtà-Gon [Rock] (vancairo)

Hør Jungle Casio [Urban/Soul/Rap/Hiphop] (vancairo)

Hør Back Number Old Fashion [Rock] (vancairo)

Hør Paulina Rubio Ya No Me Engañas [Pop] (vancairo)

Hør Trijntje Oosterhuis Dit Is Voor Mij [Funk] (vancairo)

Estelle Ft. Kanye West American Boy (Lost Frequencies Remix) Dance/Electronica/House

Rate: 10
Straight @ No.1

Chartbase.dk siger:
Hit

partyfever Tors. 4. april 2019 - 01:37

Estelle fik et Giga hit med “American Boy” for godt 10 år siden.

lækker Rnb som på det tidspunkt var hot.

med på singlen var Kanye West.

nu er der så en helt ny version ude af nummeret hvor Belgiske Lost Frequencies har skruet på knapper og dermed fået et Dance track ud af “American Boy”.

Det fungerer helt vildt godt og kan sagten gå hen og hitte voldsomt sommeren over.

jeg er fan!

Hatari Hatrid Mun Sigra Dance/Electronica/House

Rate: 4
50/50

Chartbase.dk siger:
Hit

vancairo Tors. 4. april 2019 - 01:36

Vi kommer ikke uden om Islands bidrag til årets Eurovision Song Contest, fra trioen Hatari.

Nummeret hedder "Hatrid Mun Sigra" hvilket betyder "Hadet Vil Sejre" og det deprimerende budskab gøres ikke bedre, af at Hatari betyder "hader".

Techno-Punk-gruppen var egentligt blevet opløst efter at have eksisteret i få år, men genopstod altså til det islandske Melodi Grand Prix.

Her vandt de suværent finalen foran Fridrik Omar´s "Hvad Ef Eg Get Ekki Elskad" på plads 2., og iøvrigt med et af CB´s februar-HitPicks, "Mama Said" fra dansk-færøske Kristina Bærendsen på 3. pladsen.

Hatari har både før og efter sejren, slået sig op på kritik af menneskerettighederne for palæstinenserne og iøvrigt at være ret så kontroversielle.

Det er dog svært at blive helt klog på hvor meget de mener det og hvor meget der bare er et medie-image.

I hvert fald er alle tre medlemmers forældre, en del af den islandske elite og hvor meget kapitalismekrigere og kamp for de svageste, der egentligt er i Punk-drengene, må den kommende tid vise.

TechnoPunk-nummeret i sig selv, er naturligvis rent musikalsk også ét af de bidrag der i år skiller sig ud og er kontroversielle ved Eurovisionen. Altså af den slags, der kan få en masse anti- og provo-stemmer, men som også sagtens kan falde med et brag. Det er altid svært at sige hvad der sker, men fortsætter de med den bebudede kritik af staten Israel, så kan de virkeligt skabe storm og måske få endnu flere stemmer. Mange er helt på sin plads, meget fortørnede over at Europa holder musikfest i et land, der mange sammenligner med en apartheidstat.

Uanset, så er der musik for techno-folket i år og især omkvædet er ret fedt. Men rent musikalsk bør det ikke være en egentlig bejler til sejren.

KvikTips:

Hør PNL Au DD [Urban/Soul/Rap/Hiphop] (vancairo)

Hør Billie Eilish Bad Guy [Pop] (vancairo)

Hør Tom Walker Just You And I [Singer-songwriter] (vancairo)

Hør Nicky Jam & Ozuna Te Robaré [Latino/Reggaton] (vancairo)

Hør Rammstein Deutschland [Rock] (vancairo)

Hør Nassif Zeitoun Kermal Allah [Pop] (vancairo)

Hør K.O Supa Dupa [Urban/Soul/Rap/Hiphop] (vancairo)

Hør Kerli Savages [Pop] (vancairo)

Alan Walker, Sabrina Carpenter & Farruko On My Way Pop

Rate: 9
Weltklasse

Chartbase.dk siger:
Top-10

vancairo Ons. 3. april 2019 - 01:34

Norsk-Engelske Alan Walker, slog stort igennem med "Faded" i slutningen af 2015 og frem igennem 2016.

Nummeret gik Nr 1. i mange lande og som det mindste i Top-10. Bortset fra USA, som kun gav en skuffende plads 80. af sig.

Siden kom hittene "Sing Me To Sleep" og "Alone", der var meget i samme stil som "Faded" og blev begge pæne hits. Faktisk gik alle tre Nr 1. på Brugernes Top-50, men måtte overraskende nøjes med Top-5-placeringer på ChartBase Top-100.

Alan Walkers succes er siden fortsat, men dog med noget lavere chart-placeringer.

Stilen ændrede sig også en del efter de første udspil, både musikalsk, hvor diverse samarbejds med andre DJ´s blev udgivet, men også på andre måder.

De smukke norske og svenske vocaler på førnævnte hits, blev skiftet ud med, mere internationalt appelerende solister.

Begge ændringer sker (desværre) ofte, når nye navne bryder igennem.

Pludseligt vil alle samarbejde med én, eller pladeselskabet vil gerne have skubbet et nyt navn frem i musikverdenen, eller måske der er brug for et specielt navn som featured, for at hitte i et vist musikalsk markede.

Alan Walker mangler USA og i de øvrige engelsksprogede lande, er det også højest "Faded" der rigtigt har hittet - og det endda ikke engang på plads 1.

Så flere upcoming sangerinder fra det amerikanske har været at finde på et par singleudspil og stilen har været mindre "Dance" og mere Pop med Dance-production, som mange giver sig af med p.t.

Men det har ikke givet et gennembrud på omtalte musikmarkeder og i stedet har han så bare hittet mindre, på de i forvejen erobrede charts.

Et andet sted der godt kunne bruges et gennembrud, er Latin-Amerika og på nyeste udspil, der har Alan Walker, såmænd både en amerikansk sangerinde og en puertoricansk Reggaeton-sanger med, i form af Sabrina Carpenter og Farruko.

Så nu er de to markeder i hvert fald forsøgt dækket ind. Et trick som mange musik-acts efterhånden bruger.

I Europa og Asien er der i det store hele masser af succes og noget tyder på, at det hele endeligt går op i en højere enhed igen for Alan Walker.

"On My Way" som Pop-nummeret hedder er nemlig ugens HotShotDebut på plads 25. af Top Of The World, hvilket er DJ´ens bedste placering på World-charten, siden "Alone" peakede på plads 20. i februar 2017.

Det hjælper naturligvis også, at nummeret er nyt og ikke udgivet på album og så må man ikke glemme de mange Walkers som han trofaste fangruppe hedder.

Både Alan Walker og fangruppen er gerne maskeret med hoodie og skimaske - hvilket må give mange penge i statskassen, når han giver koncert her ... nå, det var en sidebemærkning:-)

Snup et lytte til det ret smukke og velproducerede udspil, som har hele elleve sangskrivere bag sig (!!!).

Maître Gims Miami Vice Dance/Electronica/House

Rate: 5
Okay

Chartbase.dk siger:
Hit

Philip Ons. 3. april 2019 - 01:34

Det er langtfra første gang vi tipper fransk-congolesiske Maître Gims her på ChartBase. Bedst kendt er han sikkert for hittet "Est-Ce Que Tu M´Aimes", der hittede for 3 år siden, men som blev kviktippet allerede året før, da den hittede hjemme i Frankrig og Belgien.

 

Han har skiftet meget mellem genrerne, og her er vi nærmest ovre i italodiskoen. Men jeg synes da også at jeg kan genkende melodien. Er det mon "Self Control" der er inde over her, som var et stort hit i 1984 for både Laura Brannigan og RAF (der stod for originalversionen), der har ageret inspirationskilde her?

partyfever | Ons. 3. april 2019 - 13:32
Det var dog en frygtelig skændsel at udsætte “Self Controller” for. Puha det er fucking skidt

KvikTips:

Hør InCrest Aces [Rock] (vancairo)

Se Stærosaurus Andre Mennesker [Rock] (vancairo)

Se Kim Larsen En Brøkdel Af Et Sekund [Singer-songwriter] (vancairo)

Se Kim Larsen Charlie [Singer-songwriter] (vancairo)

Se Kim Larsen Nu Dufter Tjørnen [Singer-songwriter] (vancairo)

Kim Larsen Den Store Dag Singer-songwriter

Rate: 9
Weltklasse

Chartbase.dk siger:
Top-10

vancairo Tirs. 2. april 2019 - 00:57

I sidste uge udkom det sidste album fra landets største musikalske stjerne nogensinde, Kim Larsen.

Sange Fra Første Sal er indspillet i hans egen lejlighed sammen med sønnen Hjalmer og vennen Jørn Ørn.

Alt er klaret af sangeren og familen selv, både indspilning, produktion og cover-billeder med mere.

Numrene er naturligvis eksploderet ind på landets streaming- og download-charts og det sammer albummet.

Det er et fornemt farvel-album, som blev indspillet inden hans død og altså holdt hemmeligt indtil nu.

Der er masser af fremragende sange og potentiale klassikere imellem. Desværre, så er det manglende studie og her af følgende produktion, én ting der skurer i ørerne hos en musikelsker som undertegnede.

Lydmæssigt er det irriterende dårligt. Ikke mindst når man kender diverse Larsen-klassikere i forvejen og kan forestille hvordan disse nye numre ville have lydt, efter en omgang i studiet og under kyndige producerhænder.

Men troubadouren ville forståeligt nok, have kontrol med sit sidste værk. Og sygdommen og det heraf følgende tidspres har umuliggjort dette.

Så mens man stadigvæk nærmest er i sorg over tabet af denne store stjerne, så bliver det nye og altså sidste Kim Larsen-album, en ekstra sørgelig og melankolsk oplevelse, hvor man virkeligt tænker på "hvad det kunne være blevet til, hvis nu ...".

Uanset er det rart at få nogle flere fremragende Larsen-numre at forholde sig til. Også selvom de skurer i ørerne playlistet sammen med hans tidligere og velproducerede udspil.

På CB Denmark-Danmark, har vi den regel ang. "klyngehits" - altså en bunke numre fra én kunstner der samtidigt udsendes og går ind på listerne. At kun de tre højest placerede af disse tælles med, på hver chart vi bruger som grundlag.

Det er ikke nødvendigvis de samme tre numre, på alle charts. Så derfor kan der sagtens gå flere end tre numre ind på listen af disse "klyngehits".

På ugens CB Denmark-Danmark er det blevet til NewEntry for fire Kim Larsen-numre.

Den højest placerede - ja af alle NewEntries denne uge, er den smukke "Den Store Dag" her der er HotShotDebut på plads 25.

Jeg kan dog have min tvivl om hvor lang tid numrene "holder" på hitlisterne, grundet lyden. Men vi får at se.

Snup et lyt!

Donna Stay Awake Synthpop

Rate: 7
Top-10

Chartbase.dk siger:
Hit

Philip Tirs. 2. april 2019 - 00:56

Niels Godt og Tobias Ingemann udgr tilsammen den danske duo Donna, der nåede 31.-plads på CB Denmark-Danmark i efteråret 2017 med nummeret "Why Don´t You Call".

 

"Stay Awake" kører i nogenlunde samme stil, men alligevel synes jeg at der er lidt mere kød på her. Det er nærmest 80´er-agtig synthpop, men alligevel på 2019-vis, og ligesom i deres forrige hit, så er der brugt vocodor til den store guldmedalje.

KvikTips:

Se Maja & De Sarte Sjæle Venter På Dig [Pop] (vancairo)

Hør Faustix Thorns [Dance/Electronica/House] (vancairo)

Hør Neigh CmeCry [Pop] (vancairo)

Hør Pede B Ft. Dean Pless Lille Ven [Urban/Soul/Rap/Hiphop] (vancairo)

Hør Drew 28 [Pop] (vancairo)

Eivør Verd Min (Dj Antonio & Dj Renat Remix) Dance/Electronica/House

Rate: 9
Weltklasse

Chartbase.dk siger:
Hit

Philip Man. 1. april 2019 - 01:57

Indtaster man "Eivør Pálsdóttir" i søgefeltet her på siden, kommer der hele 12 træffere op. Hun har altså hittet eller i det mindste været tippet 12 gange her på siden gennem de sidste 9 år.

 

Der er et eller andet med færingerne. De kan ikke indspille almindelig pop, rock, dance elelr hvilken genre de nu indspiller. Der er altid et stænk af indie over det også, og det er også tilfældet for dette nummer. Også selv om den er blevet remixet af et par russiske DJ´s.

 

Af en eller anden grund missede vi originalversionen, da den kom ud i efteråret 2015. Måske ventede nummeret bare på denne opfriskning. Hvad der så har fået et de to DJ´s til at kaste sig over netop Eivør, melder historien ikke noget om.

Westlife Better Man Pop

Rate: 9
Weltklasse

Chartbase.dk siger:
Hit

vancairo Man. 1. april 2019 - 01:57

"Hello My Love" - Westlife´s comebacksingle, blev et ganske god succes.

Den gik ikke Nr 1. verden over, hvilket dog var forventeligt i disse streaming-dage.

Men på fysisk- og digitalt-salg, klarede hittet sig rigtigt godt og det samme med airplay.

Her på CB gik singlen direkte Nr 1. på ChartBase Top-100 og holdt førstepladsen i syv uger, mens den peakede som Nr 2. på Brugernes Top-50.

På Top Of The World lå den længe (uofficielt) Top-200, så alt i alt en succes.

Nu er det aldrende boyband så klar med nummeret "Better Man". Om det er en egentlig single er svær at blive klog på, men det lader det til.

Her er de tilbage i sødsuppe-ballade-stilen, som de er kendt for - men også som efterhånden er svært at hitte med.

Nummeret er ligesom med "Hello My Love" bla. skrevet af de to hitsnedkere Ed Sheeran og Steve Mac.

Det er en absolut fremragende popsingle og jeg er vild med den. Men jeg tvivler desværre på den samme succes her, som med forgængeren.

Vi fans vil tage imod den med kyshånd, men den er nok i fare for ikke at ramme så bredt, da den slags ballader simpelthen ikke har den samme bevågenhed i medierne som tidligere.

Snup en lytter!

Nasty C Ft. Rowlene SMA Urban/Soul/Rap/Hiphop

Rate: 11
Straight @ No.1

Chartbase.dk siger:
Tophit

vancairo Man. 1. april 2019 - 00:48

Vi er som så ofte før, et smut i SydAfrika for at finde ugens HitPick.

Det er rapperen Nasty C, der tidligere har haft flere mindre hits på CB Urbanized og endda også ramt Top Of The World og ChartBase Top-100 som featured.

Sidste år var han med på Major Lazer & DJ Maphosisa´s "Particula" der hittede godt på disse charts.

På "SMA" her, får han hjælp af sangerinden Rowlene, der gæster CB for første gang.

De to sydafrikanere er begge kun 22 år gamle, men har alligevel masser af succes og 3-4 års musikudgivelser og hits bag sig.

"SMA" der er forkortelse for Send Me Away, er hvad man kan kalde et Hiphop-ballade. Altså den slags som bla. Eminem har haft flere succeser med sammen med en featured sangerinde.

Lyder nummeret bekendt, så er det fordi at der er "lånt" fra Adele´s "Someone Like You" der var et MEGA-hit tilbage i 2011-2012.

Det er fremragende lånt og der er virkelig lavet et fedt nyt hit ud af det.

Det er fjerde single fra Nasty C´s album Strings And Blings der udkom sidste sommer. Og det kan virkeligt undre, at man har ventet så længe med at udsende dette hit!

Til gengæld er der (indtil videre) lavet hele tre officielle musikvideoer til udspillet.

Der burde være dømt verdenshit her, men da det ikke er fra et af de "sædvanlige lande" er det nok tvivlsomt.

Men her på ChartBase er vi klar til Nasty C Ft. Rowlene.

Snup en lytter til "SMA", folkens!

< < < Sidste uge (Last week) | Næste uge (Next week) > > >

2019

Jan.

01

02

03

04

Feb.

05

06

07

08

Marts

09

10

11

12

13

April

14

15

16

17

Maj

18

19

20

21

Juni

22

23

24

25

26

Juli

27

28

29

30

Aug.

31

32

33

34

Sept.

35

36

37

38

39

Okt.

40

41

42

43

Nov.

44

45

46

47

Dec.

48

49

50

51

52

Vælg en måned eller et ugenummer fra ovenstående menu

Vælg år:

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 01:25 ChartBase Top-100

I går - 00:01 Brugernes Top-50

I går - 00:00 CB TimeMachine

I forgårs - 23:39 Philips hitliste

DK UK

It's 12:35 in Denmark right now