Foreslåede testere til ChartBase-listen

HitDrop

New: Your hit tips wil not be visible at once, you have posted them. They will be activated by an administrator.
Read more

New rules for hit tips (9. dec. 2012):

  • The Song must be new.
  • There has to be a link to Youtube or similar (no payment or subscribtion needed).
  • Check the search function at the top of the site, to ensure that the song hasn´t already been tipped
  • The song must be a single or an official release.
  • The review shall contain more than just a few lines of Words.
  • If you are an artist, manager, promoter, etc., please use the HitDrop function and send us your song insted.
  • Reviews consisting of Hype and press releases will not be activated.

Once you have reviewed the song, check you have remembered everything you wanted to write before you post it, as it will be "hidden" until one of the CB Team activate it.
If more than one person has tipped the same song, the first of these will be the one activatet.
Incoming HitTips that doesn't comply with the above rules will be deleted and we reserve the right to HitTip Them ourself.
The accepted HitTips will be activated within the next few days, depending on how they fit in editorially.


Luk

Uge 50 - 2007 |

< < < Sidste uge (Last week) | Næste uge (Next week) > > >

Nightwish Erämaan Vimeinen Rock

Rate: -

Philip Søn. 16. december 2007 - 22:08

Direkte ind som højest placerede nyhed på #1 i Finland i denne uge.

 

Nightwish hittede tidligere på året med Amaranth

Det er en blanding af rock og folk, og lyden er simpelthen finsk "på den fede måde"!

Selv om stilen er lidt anderledes, minder det mig stadig lidt om Waltari - So Fine fra 1994.

Julie Maria Også Om Dagen (SNE Remix) Dance/Electronica

Rate: -

Baron (Overført af vancairo) [x] Ons. 12. december 2007 - 21:29

Til trods for hendes to forrige udsendte albums, var Julie Maria for mig et fuldstændigt uskrevet kapitel indtil Benassi112 kort skrev om dette track i graffiti-sektionen – men det er der nu lavet om på, og hvilket fornøjelse det er.

 

Den unge danske sangerinde, Julie Maria, har fornyligt udsendt hendes 3. album, nemlig ”Beautiful Minor”. Dog synes det er lidt besværligt, at finde ud af om singlen ”Også Om Dagen” er taget fra førnævnte album, eller om den stammer fra forrige album ”På Kanten Af Virkeligheden”.

 

Original-versionen er et ganske smukt og dejligt pop-track, der stilmæssigt måske minder lidt om ligeledes danske Tue West. Rigtig spændende og lækkert bliver det dog først på dette remix af SNE. Spørg mig endelig ikke, hvem der står bag SNE, men fedt er det her så afgjort – det skulle desuden være et relativt nyt remix..

 

Julie Maria’s dejlige vokal er bibeholdt og derudover er der så tilføjet frække elektroniske toner – lidt over i house genren. Stilmæssigt minder dette SNE Remix af ”Også Om Dagen” faktisk en del om Beatchuggers’ dejlige remix af ”Den Højeste Pris”, af Brian Larsen. Et ligeledes fantastisk lækkert og smuk remix!!!

 

Personligt ser jeg meget frem til at høre mere til Julie Maria og SNE i fremtiden.

Isam B I Danmark Er Jeg Født Urban

Rate: -

vancairo Ons. 12. december 2007 - 18:20

Så kom videoen endelig til det hit, jeg har ventet et godt stykke tid på:-) Det er Isam fra Outlandish der synger den gamle danske (højskole-)sang "I Danmark Er Jeg Født". Det er simpelthen for fedt det her - bedre kan det ikke siges!

Baron | Ons. 12. december 2007 - 19:50
Outlandish OG Isam er cool ;)

Basshunter Ft. DJ Mental Theo´s Bazzheadz Now You´re Gone Dance & Electronica

Rate: -

vancairo Ons. 12. december 2007 - 08:14

Altså er helt fortabt nu:-( Først hittede den her på Hitsurf. Så kom resten af landet, så et land mere osv osv osv. Så var der ny video til nummeret, der var en del coverversioner og nu en helt NY version på Engelsk. Det er er MEGAMULTIEKSTREMHITTET "Boten Anna" Der nu er blevet til "When You're Gone" og som netop i denne uge er røget ind på den Irske hitliste ca. 437 år efter at den startede sin fremfærd på hitlisterne. Utroligt nok, synes jeg faktisk at den nye version her bringer noget nyt, og jeg er faktisk klar til at tage en tørn mere sammen med Svenskeren:-)

PartyFever | Ons. 12. december 2007 - 09:24
ja jeg synes faktisk også at den bliver tilført flere dimensioner på engelsk

Pernilla | Ons. 12. december 2007 - 17:31
Bazzheadz stavas med 3 st. Z:n. Vad jag dock icke visste tidigare är att Mental Theo (som för övrigt ligger på 4:e plats på Hitsurf Chart) uppenbarligen står bakom projektet! Coolt! =)

Den mörkhåriga modellen som spelar huvudrollen i videon är norsk-iranska Aylar Lie. Hon har tidigare medverkat i både hårdpornografiska filmer och i svensk-norska Big Brother.

För övrigt tycker/synes jag att du, vancairo, också borde testa sången till Hitsurf Chart! ;)

vancairo | Ons. 12. december 2007 - 18:09
Ja, det var faktisk en fejl. Tippede den i morges uden at have sovet endnu. Det VAR meningen den skulle være tippet i Hitsurf-sektionen:-)

vancairo | Ons. 12. december 2007 - 18:17
Heh! Kunne faktisk ikke genkende hende med tøj på....:-)

Søren Bregendal Every Breath I Take Pop

Rate: -

vancairo Tirs. 11. december 2007 - 19:47

3 single fra den tidligere forsanger i C21 er "Every Breathe I Take", er (måske ikke særligt overraskende) endnu en ballade. Søren Bregendal, som ikke lader en chance gå forbi sig, til at optræde på TV har præsteret en ballade, som samtlige tidligere pigefans af C21 ville have givet deres evige kærlighed væk for. Og nummeret er da også ganske smukt. Men det tilføjer bare ikke noget nyt ellers, og fortaber sig hurtigt i glemslen som en anden Boyzone B-side. Tror det desværre ikke at det er dette nummer, der endelig vil sætte salg i hans første soloalbum:-(

Morph | Ons. 12. december 2007 - 18:26
En sød sang, men nej, den er vist ikke noget fantastisk... ØV

Baron | Ons. 12. december 2007 - 19:55
Hehe ja - en sød sang ;)

Kevin Michael Ain´t Got You Urban

Rate: -

vancairo Tirs. 11. december 2007 - 19:41

For mig har det været meget overraskende at Kevin Michael & Wyclef Jean's "It Don't Make Any Difference To Me" ikke er banket igennem som et kæmpe hit. Det gjorde det hos mig. Nyeste single "Ain't Got You" er ikke helt så fed som forgængeren, så den bliver sikkert et hit så:-) Nej, det erc skam et ganske fedt hit med laybackfeeling skrevet med store bogstaver over det. Visse elementer i nummeret for mig til at tænke på Prince hittet "Nothing Compares 2 U".

Philip | Søn. 16. december 2007 - 21:47
Fuldstændig enig i det med Nothing Compares 2U.
Selv introen er der næsten.

Room 2012 Haunted Urban

Rate: -

vancairo Tirs. 11. december 2007 - 19:37

Nyeste skud på Popstars stammen i Tyskland er gruppen Room 2012. Deres sritnye single "Haunted" er godt ovre i Justin Timberlake stilen, meget alá "My Love". Nummeret er dog en coverversion der er ældre end "My Love", nemlig fra det Australske boyband Human Nature.

Ellie Ft. Ali Sufi Okay Okay! Urban

Rate: -

vancairo Tirs. 11. december 2007 - 19:34

Dansk rap/dancehall/whateva. Det er mørkt men fedt. Nyskabende i Danmark og forhåbentligt et kommende hit!

Westlife Something Right Pop

Rate: -

vancairo Tirs. 11. december 2007 - 19:32

Nyeste single fra Westlife? Hmmm.... ikke sikkert, men det ligger ihvertfald på et par Officielle hitlister rundt omkring, hvilket må vel være godt nok! Problemet - hvis man kan kalde det det, er at os - pladekøberne, nu via Download har meget større indflydelse på hitlisterne og derfor nærmest selv kan bestemme hvad der egentligt er et hit, uafhængigt af de officielle singler. "Something Right" er hvis i spørger mig, klart det bedste nummer fra "Back Home" albummet. Et album som iøvrigt er det bedste Westlife har præsteret i efterhånden en del år. Skulle dette ikke blive en officiel single, ja så er der noget galt. Men det kan man så også sige at der har været et par år med Westlife's singlereleases, hvor de konsekvent er gået efter at udgive ballader og coverversioner. Dette er ingen af delene - så come on drenge:-) HIT!

Baron | Ons. 12. december 2007 - 20:01
De er fandme gode...

Jeg kan dog bedst lide deres "gamle stil" - men hits som "Mandy", "Unbreakable", "Uptown Girl", osv osv...

Britney Spears Piece Of Me Pop

Rate: -

vancairo Tirs. 11. december 2007 - 19:26

Den bliver ikke ved at gå!!! Man venter og venter, men der kommer bare ikke nogen Officiel video...! Der skulle vist være blevet lavet en, som blev skrottet. Men til gengæld er der et utal af uofficielle video at finde på nettet. Her er en af dem. Nummeret er endnu et hårdtåumpet popnummer som "Gimme More" var, og bliver sandsynligvis et kæmpe hit også!

Benassi112 | Ons. 12. december 2007 - 09:35
Jeg Ville Hellere Have At "I Got Naked (I Got A Plan)" Skulle Blive Næste Single (:

Baron | Ons. 12. december 2007 - 16:29
Endnu en gang må desværre ud i alt single-ikke single-mysteriet..."Break The Ice", som jeg tippede herinde for et par uger siden var i følge djz.dk vist den nye single...men det kan da godt være, at det er denne...

Personligt synes jeg faktisk, at denne er ret skuffende...

vancairo | Ons. 12. december 2007 - 18:23
Nu giver jeg ikke voldsomt meget for den side - MEN, "Break The Ice" kan være en slags promo/DJ-single. Hvad ved jeg. Netop pga at dit hittip, har jeg ventet længe med at tippe nummeret her. Men altså, den stormer ind på diverse lister. Er p.t. den mest solgte single i USA, top 10 i Sverige og også i Airplay i Danmark nu. Så i værste fald, er der flere singler ude med hende. Dette er ihvertfald en single:-)

Baron | Ons. 12. december 2007 - 19:08
Jeg tror skam også du har ret - denne må være den aktuelle (officielt udgivet) single her i DK.

Timbaland feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger Scream Urban

Rate: -

Baron Man. 10. december 2007 - 19:12

Han har helt uden sammenligning været den mest succesfulde producer samt én af de mest succesfulde artister her i år 2007. Hans album "Shock Value" har været et af de største dette år og med singlerne "Give It To Me", "The Way I Are", "Apologize" samt samarbejde med navne som Justin Timberlake, Nelly Furtado, 50 Cent, Nicole Scherzinger og Dr. Dre, har der virkelig også været lagt i ovnen til det helt store.

Det er det skam også blevet, og nu er 4. singlen fra albummet så offentliggjort. "Scream" hedder dette fantastiske, men alligevel lidt atypiske Timbaland-track, og har igen Keri Hilson med, og derudover er Nicole fra Pussycat Dolls også medvirkende.

Det er ganske enkelt bare endnu en hitsingle fra Timbo.

Jalle_ABS | Man. 10. december 2007 - 19:33
Fedt track.. Havde personligt håbet på at enten "Release" eller "Kill Yourself" blev den nye single.. men alle tracks på det album er jo for fede.. så...

Cherish feat. Yung Joc Killa Urban

Rate: -

Baron Man. 10. december 2007 - 18:35

De fire søstre i pigegruppen, Cherish, er nu klar til for alvor at etablere sig på den amerikanske urban-scene. De hittede ganske pænt da de kom frem med singlen "Do It To It" og siden da og de gået, stort set uset hen, med to andre singler.

Nu er de så klar med "Killa", hvorpå de får hjælp af Yung Joc, som mange nok kender bedst som én af Diddy's singninger.

Personligt synes jeg faktisk ganske godt om denne nye "Killa", og jeg kunne faktisk sagtens forestille mig, at dette blev gruppens næste rigtige hit.

Cassie Is It You Urban

Rate: -

Baron Man. 10. december 2007 - 18:21

Den utrolig smukke unge sangerinde, Cassie, er nu igen tilbage med nyt singlemateriale. Cassie startede sin karriere op med at arbejde hæftigt sammen med Diddy, hvilket også endte med megahittet "Me & You" - et virkelig lækkert, fræk og fedt track!!! Siden hen har Cassie arbejdet meget sammen med den talentfulde producer, sanger og sangskriver, Ryan Leslie. Hendes opfølger til "Me & You", nemlig "Long Way To Go", blev kun et mindre hit.

Cassie er nu aktuel med singlen "Is It You" - et ganske fedt track. Jeg tvivler dog meget på, om Cassie kan genskabe sin tidligere succes med denne single - men nu må vi se.

Che´Nelle Hurry Up Urban

Rate: -

Baron Man. 10. december 2007 - 18:15

Den unge Che'Nelle, der er et af de absolut nyeste navne på urban-scenen, er nu klar med opfølgeren til "I Fell In Love With The DJ.". "Hurry Up" hedder hendes 2. single fra lbummet "Things Happens For A Reason" så og er ligeledes som forrige single uptempo, festligt Reggea/pop/R'n'B.

Til trods for, at mange roser hende til skyerne og at hun måske er et lovende talent, så siger hendes hidtil to singler mig slet ingen ting!!! "I Fell In Love...." var slet ikke min smag og denne "Hurry Up" er utroligt nok bare endnu ringere!

Chingy feat. Amerie Fly Like Me Urban

Rate: -

Baron Man. 10. december 2007 - 18:07

Den unge amerikanske rapper, Chingy, hittede helt ustyrligt for ca. 3 år siden med hans 1. single "Right Thurr". Opfølgeren dertil, nemlig "Holiday In" blev, til trods for at selveste Snoop Dogg medvirkede, ikke til det helt store.

Nu er der så endelig og glædeligt nyt fra Chingy. Hans helt nyudsendte album hedder "Hate It Or Love It" og 1. singlen derfra "Fly Like Me", er efter min mening et rigtig dejligt R'n'B-track. Den dejlige Amerie - mest kendt fra "1 Thing" medvirker, og det gør jo bare tracket her endnu bedre. På albummet har Chingy fået hjælp af store navne som bl.a. Jarmaine Dupri og Dr. Dre.

Som det også fremstår på Chingy's Myspace, så har han derudover medvirket på remix'es af T-Pain's "Bartender" og J Holiday's storhit "Bed".

DJ. Nick Summer Samba

Rate: -

Baron (Overført af Philip) [x] Man. 10. december 2007 - 03:29

Jeg er overbevist om, at vi alle kender dette track. Der er naturligvis her tale om det efterhånden meget genbrugte track "Rio De Jeniro", eller "Ritmo De La Noche" og senest "Let´s Go To Rio", som det også har været udgivet - dog af forskellige artister. Denne 2007 udgave af tracket, med titlen "Summer Samba" udkommer efter min mening, måske lige nogle måneder for sent - men fedt er det nu skam alligevel. Derudover skal det også nævnes, at denne "Summer Samba" i fredags røg direkte ind på #9 på Dancechart.dk. Det er den velkendte melodi fra de førnævnte tracks, der i blandt "Rio De Jenerio" - nu er der dog tilføjet en superlækker electro-sound. Jeg kan desværre ikke finde ud af så meget om DJ. Nick - men han skulle eftersigende være fra enten USA eller Tyskland. Udover originalen af DJ. Nick´s "Summer Samba, kan Noferini Remix´et også anbefales. http://www.web-records.com/ "Summer Samba" kan høres her)

Baron | Man. 10. december 2007 - 13:19
Hmm...nogen speciel grund til, at dette tracck IKKE skulle testes på HitsurfCharten?!

Philip | Man. 10. december 2007 - 15:32
Jeg skønnede, at der ikke var ret meget dance over det.

Baron | Man. 10. december 2007 - 15:56
What??? det er da 100% house (electro)!!!

But alright

vancairo | Man. 10. december 2007 - 16:58
Ja, forstår det heller ikke helt. Men altså der skal jo også dance ind på ChartBase-listen her:-)

< < < Sidste uge (Last week) | Næste uge (Next week) > > >

2007

Jan.

Feb.

Marts

April

Maj

Juni

Juli

Aug.

33

34

Sept.

35

36

37

38

39

Okt.

40

41

42

43

Nov.

44

45

46

47

Dec.

48

49

50

51

52

Vælg en måned eller et ugenummer fra ovenstående menu

Vælg år:

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 Brugernes Top-50

I dag - 00:00 CB TimeMachine

I går - 23:10 Philips hitliste

I går - 00:05 CB Dancefloor

DK UK

It's 10:27 in Denmark right now