Foreslåede testere til ChartBase-listen

HitDrop

New: Your hit tips wil not be visible at once, you have posted them. They will be activated by an administrator.
Read more

New rules for hit tips (9. dec. 2012):

  • The Song must be new.
  • There has to be a link to Youtube or similar (no payment or subscribtion needed).
  • Check the search function at the top of the site, to ensure that the song hasn´t already been tipped
  • The song must be a single or an official release.
  • The review shall contain more than just a few lines of Words.
  • If you are an artist, manager, promoter, etc., please use the HitDrop function and send us your song insted.
  • Reviews consisting of Hype and press releases will not be activated.

Once you have reviewed the song, check you have remembered everything you wanted to write before you post it, as it will be "hidden" until one of the CB Team activate it.
If more than one person has tipped the same song, the first of these will be the one activatet.
Incoming HitTips that doesn't comply with the above rules will be deleted and we reserve the right to HitTip Them ourself.
The accepted HitTips will be activated within the next few days, depending on how they fit in editorially.


Luk

Uge 49 - 2007 |

< < < Sidste uge (Last week) | Næste uge (Next week) > > >

Freedom Wanna Party Dance/Electronica

Rate: -

vancairo (Overført af vancairo) [x] Søn. 9. december 2007 - 23:47

Nyeste udspil fra danske Freedom, efter opdateringen af "Hang On" sammen med Musikk. "Wanna Party" hedder nummeret, og det er lige hvad man får lyst til når man hører hittet. Det er dejligt festligt track og jeg forstår ikke helt, at man har skulle vente så lang tid på nyt fra ham, i forhold til første album. For synes sq det er godt det her:-) Har ikke kunnet finde andet link end dette - tilgengæld kan hele nummeret høres her!

Bee J Freak Urban

Rate: -

Baron Lør. 8. december 2007 - 20:14

Hun har endnu ikke fået sit endelige gennembrud her i Danmark og er derfor stadig relativt ukendt.

Jeg taler om den 27 årige danske Bee J, eller Bonnie Jones, som hendes borgelige navn er, og nu er hun klar med hendes 2. single. "Freak" hedder den og er opfølgeren til "Shake It", der dog blev et ganske udemærket hit herhjemme.

Stilmæssigt er vi i samme genre som på "Shake It" - nemlig dansevenlig fængende pop/urban, lidt i stil med Inez.

Originalen til denne "Freak" er ganske fed, og i øvrigt også nyhed på min Top 30 - men tracket findes også i et ganske fedt remix af Flashfather.

http://musik.tdconline.dk/servlets/2452306090224Dispatch/19/call?htmltemplate=./nonprofit/viewhitlist.htm&lmtype=track&tempchartperiod=&chart=5

("Flashfather Remix" kan høres her) (#26)

Lizzie Ramt I Natten (Remix´es) Dance & Electronica

Rate: -

Baron Fre. 7. december 2007 - 17:24

Den dansk/færørske sangerinde, Lizzie, der er et af de nye navne på den danske musikscene har med hendes rigtig lækre blanding af pop og 80'er toner, taget mange med storm - inkl. mig!!!

Personligt er jeg ret så vild med originalen, men møgfedt bliver det for alvor på diverse clubvenlige remix'es.

Jeg har tidligere tippet det voldfede electro-house remix af titlen "4 Til Gulvet House Remix", på under HitsurfCharten og får ikke at gentage det, så vælger jeg nu at tippe den herinde under ChartBase.

Linket jeg har smidt her, fører til et remix af kometen James Kayn, der igen igen leverer intet mindre end et fantastisk remix.

Jeg er solgt!!!

Rating:

Originalen : 4

4 Til Gulvet House Remix : 5,5

James Kayn Remix : 5

Baron | Fre. 7. december 2007 - 18:01
Det er virkelig tæt på, at min rating er 6!!!

PartyFever | Lør. 8. december 2007 - 10:18
tror hun har lyttet en del til anne linnet - glor på vinduer, men ja det er ganske fedt.. respekt hvis hun så kan følge op på hendes succe med ramt i natten...

Baron | Lør. 8. december 2007 - 12:01
Som hun selv skriver på sin Myspace, så er hun netop meget inspireret af de danske 80´er pop-dronninger...

Morph | Ons. 12. december 2007 - 18:38
Jeg må jo sige, at jeg personligt bedre kan lide originalen end remix, men jo - den er jo også udemærket i denne version

Abu Babu En Krammer Til Osama Urban

Rate: -

Baron Fre. 7. december 2007 - 16:51

Du har sikkert hørt om dette års voksen julekalender. "Yallahrup Færgeby" hedder den og er naturligvis en parodi af den gamle julekalender.

En af personerne i julekalenderen er Abu Babu, og hans track "Krammer Til Osama" er valgt til 1. single - hvis man da kan kalde den det. Tracket er i hvert fald at finde på soundtracket til "Yallahrup Færgeby" og "Krammer Til Osama" er nu blevet offentliggjort.

Jeg er ikke den største fan af selve julekaldeneren, men jeg synes helt seriøst, at denne "Krammer Til Osama" er et rigtig fedt track med et feat beat, lækre toner og et let genkendeligt omkvæd. Det får mig i øvrigt til at tænke på den svenske artist Arash - ham med hittet "Temptations".

FEDT!

vancairo | Søn. 9. december 2007 - 18:03
Den er for grinern. Men den nåede lige netop at komme med i sidste uge. Så der kan faktisk allerede nu stemmes på den, inden på listen:-)

Baron | Man. 10. december 2007 - 17:11
Sorry så. Men ja, grinern og tilmed fedt er det sgu! ;)

Gwen Stefani Early Winter Pop

Rate: -

Baron Fre. 7. december 2007 - 16:41

Alt i mens Gwen Stefani hitter rimelig stort med "Now That You're Got It" rundt omkring, så udsender hun hele 5. single fra albummet "The Sweet Escape", der må siges at have været en ganske god succes.

Fra albummet kender vi de forrige singler "Wind It Up", "The Sweet Escape", "4 In The Morning", "Now That You're Got It" og så denne "Early Winter".

Stilmæssigt ligger denne "Early Winter" MEGET langt fra "Wind It Up" og andre af singlerne og minder måske mest om "4 In The Morning".

Personligt synes jeg faktisk det er et ret så¨dejligt pop-track det her!

T-Pain Church Urban

Rate: -

Baron Fre. 7. december 2007 - 16:34

Der er slet ingen tvivl om, at T-Pain er et af de aller hotteste navne inden for urban lige i øjeblikket - ikke mindst i USA, hvor han her i 2007 pt. kun er blevet overgået af Lil' Wayne.

T-Pain storhittede i 2006 med singlerne "I'm In Luv With A Stripper" og "I'm Sprung" - og her i 2007 er det indtil videre kun blevet til "Bartender", feat. Akon og så denne "Church", der er seneste skud på stammen. At T-Pain under eget navn kun har udsendt 2 singler her i 2007, betyder bestemt ikke, at han ikke har været aktiv - han har nemlig medvirket på adskellige tracks fra Akon, Plies, Snoop Dogg, Chris Brown og Kanye West - bare for at nævne et par stykker!!!

"Church" er som sagt nyeste single, og til trods for, at jeg virkelig har været positiv overrasket over T-Pain, så må jeg indrømme, at denne "Church" skuffer noget så fælt.

Stilmæssigt er det heller ikke helt som vi kender ham, og i det hele taget er der bare ikke meget ved denne "Church".

T-Pain er ellers et yderst brandvarmt navn for tiden!

Baron | Fre. 7. december 2007 - 16:41
Med nød og næppe hiver den sig op så 2 i rating!

McFly The Heart Never Lies Rock

Rate: -

vancairo Tors. 6. december 2007 - 21:47

Nutidens boybands som får pigehjerterne til at slå hurtigere, og tøserne til at skrive uden for hotellerne, er grupper som Tokio Hotel, Cinema Bizarre, Panic! At The Disco, 30 Seconds To Mars, Fall Out Boy, My Chemical Romance OG McFly her.

De ses som mere "seriøse" end de "rigtige" boybands. Men når alt kommer til alt, er det nøjagtigt de samme "knapper" de trykker på hos publikum/tøserne, uanset om de står og svinger en guitar eller de laver dancemoves.

McFly her, er et af de måske bedste eksempler.

Efter 3 albums er de allerede klar med et Greatest Hits Album (!!!), hvilket syntes latterligt. Men syv nr 1. hits i UK burde vel kunne få hvilken som helst kunstner til at udgive et Greatest Hits Album, ikke?

Det sjove er bare at deres singler ikke sælger vildt meget samlet. De går ganske vist meget højt ind på listen, men ugerne herefter styrtcrasher de ned igen. Hvilket igen tyder på, at det KUN er en solid fanbase der sørger for de gode hitlisteplaceringer, fremfor egentlige hits!

De er også populære på den danske Boogie-liste, mens de endnu ikke har slået igennem på andre lister i DK. Hvilket IGEN - kendetegner dem, og mange af "de nye boybands".

Flot er det dog, at have en så dedikeret fanbase og hele 7 førstepladser i UK. Og når sandheden skal frem, så er McFly også nogen af dem, som jeg rent faktisk synes lavere bedre musik end størstedelen af disse bands.

"The Heart Never Lies" nåede "kun" nr 3. i UK fornytligt, da Leona Lewis og Take That (et RIGTIGT boyband:-)) holdt dem fra de første pladser.

Nummeret nåede dog nr 1. på den mindre seriøse Boogie-liste:-)

MathiasP | Lør. 8. december 2007 - 02:24
Lige en lille rettelse; Panic! At The Disco, hedder de (:

Iøvrigt, fedt nummer (:

vancairo | Tirs. 11. december 2007 - 17:14
Det er rigtigt ja:-) Tak! Og rettet er det:-)

Björk Declare Independence Dance & Electronica

Rate: -

vancairo Tors. 6. december 2007 - 21:30

I løbet af ugen her nåede jeg noget af et lavpunkt musikalsk da jeg hørte et Remix af Anne Linnet's nye single. Det var simpelthen frygteligt ringe, og et lavpunkt der ikke kunne overgåes - TROEDE JEG!

Nyeste single fra Islands svar på Anja Andersen, nemlig Björk har utroligt nok fået et helt pladeselskab OG en videoinstruktør til at sige god for dette.... nummer, og rent faktisk gøre deres til at få det udsendt. Jeg forstår simpelthen ikke, at nogen med alle deres sanser i behold og som er ved deres fulde fornuft, kan synes andet end at dette nummer er fuldstændigt spild af ressurcer, for slet ikke at tale om spild af TID!

At jeg rent faktisk anmelder dette nummer, må bero på en voldsom brist i min fornuft, der forhåbentligt kan repareres.

Nummeret fortjener 0 i rating. Men da 1 er det mindste, må det desværre blive det:-(

KvikTips:

Hør Slade Merry Christmas Everybody [Rock] (Philip)

Se Nissebanden Risengrøds-Sangen [Pop] (Philip)

Hør Boney M Mary´s Boychild [Pop] (Philip)

Hør De Nattergale Støvledance [Pop] (Philip)

Hør John Lennon Happy Xmas (War Is Over) [Pop] (Philip)

Hør Andy Williams It´s The Most Wonderful Time Of The Year [Pop] (Philip)

Hør MC Einar Jul Det´ Cool [Pop] (Philip)

Hør Thomas Helmig & Søs Fenger Når Sneen Falder [Pop] (Philip)

Hør Wham! Last Christmas [Pop] (Philip)

Hør Whigfield Last Christmas [Dance & Electronica] (Philip)

Sylvia Pantoja Que Poco Arte Pop

Rate: -

vancairo Ons. 5. december 2007 - 23:15

Nr 1. i Spanien denne uge er "Que Poco Arte" med Sylvia Pantoja, som er noget af en pokkers frækkert, hvilket videoen her tydeligt viser. Sangen er da også okay:-)

Baron | Tors. 6. december 2007 - 20:16
Hehe...inde under musikvideoen henvises der desuden til www.pornstarsyfamosas.se !!! ;)

Ved ikke om hun har andet en musik kørende ;)

vancairo | Tirs. 11. december 2007 - 23:26
Heh - prøvede at kigge derind. Det ligner noget lignende det danske babeindex men spansk er ikke lige mit hovedsprog så....:-)

Tokio Hotel An Deiner Seite (Ich Bin Da) Rock

Rate: -

vancairo Ons. 5. december 2007 - 23:11

Den tyske Emogruppe der pumper singler ud for tiden, er netop nu bla. n 1. på Boogielisten med dette nummer. "An Deiner Seite (Ich Bin Da)" er også denne uge gået nr 1. på Neocharten, der bliver en del af den nye ChartBase-side:-)

Morph | Ons. 12. december 2007 - 18:42
Jeg er vild med Tokio Hotel - og den her lyder også som en af deres bedre sange.... :-)

Sturm Und Drang Indian Rock

Rate: -

vancairo Ons. 5. december 2007 - 23:07

Endnu et Finsk rocknummer... ja ja - men de her kan blive rigtigt store og burde kunne konkurrere med Tokio Hotel, både på image OG musik:-)

Synes nummeret her der pt er nr 1. i hjemlandet er fantastisk smukt, og det lyder som om Metallica's "Nothing Else Matters" har været en god kilde til inspiration her:-)

Celine Bæstevænna Pop

Rate: -

vancairo Ons. 5. december 2007 - 23:02

Norske Celine vandt MGP Nordic 2007 med dette nummer om hendes bedste veninde:-)

De 2 danske indslag klarede sig mildest talt ikke så godt - uden at komme nærmere ind på det. Men kan da sige at de andre 3 landes  seks bidrag var langt bedre end de 2 danske:-(

Abu Babu En Krammer Til Osama Urban

Rate: -

vancairo Ons. 5. december 2007 - 22:42

Et af hittene fra DR2's meget politiske ukorrekte - og grinern julekalender, Yallahrup Færgeby. Som uden sammenligning er den eneste julekalender jeg følger med i. Wollah - Seriøst - jeg sværger....:-)

Se mere her:   http://www.dr.dk/yallahrup/forside.asp

Disc Jockeyz My Italia Dance & Electronica

Rate: -

vancairo Ons. 5. december 2007 - 22:18

Danske Disc Jockeyz har allerede hittet på Hitsurflisten. Nu gør de det også på den danske Dance Chart. Og måske er turen kommet til resten af Danmark nu?

De Glade Sømænd Jeg Så Julemanden Kysse Mor/ Jeg Smed Zulumanden Over Bord Andet/ved ikke

Rate: -

vancairo Tirs. 4. december 2007 - 16:55

"Med Stiv Kulling Og Håret Tilbage" hedder De Glade Sømænds nye album som jeg netop har invisteret i, og hvor er det bare forbandet fedt:-) Men nu er de skøre og brovtende sømænd så også kommet i julehumør. Og hvilken af disse 2 juleklassikere (!?!) jeg skulle vælge at tippe kunne jeg simpelthen ikke blive enig med mig selv om - så det blev begge:-)

Fodkoldt Barnevogn Pop

Rate: -

vancairo Tirs. 4. december 2007 - 16:48

Funky nummer der p.t. er nummer 1. på DanskToppen. Og bliv nu ikke skræmt væk - det er faktisk ganske fedt:-)

Baron | Ons. 5. december 2007 - 17:30
Puha...hverken denne "Barnevogn" eller "Jeg Så Julemanden Kysse Mor/Jeg....." er mig!
Sorry ;)

Scooter And No Matches Dance & Electronica

Rate: -

vancairo Tirs. 4. december 2007 - 16:16

Så må det vist være tid til at tippe Scooter "And No Matches" her på ChartBase også. De har fået sig endnu et comeback - sikkert det 14 i rækken, hvis man da overhovedet kan sige de har været væk? Ihvertfald har deres Jumpstyle mange steder i Europa virkeligt ført dem til tops på listerne med sidste single "The Question Is... What Is The Question?".

"And No Matches" kører i samme rille som denne og er baseret på Emilia's megahit "Big Big World". Og til dem der IKKE ser VIVA, så det en af deres komiske moderatorer, der springer rundt i videoen og tror han er HP Baxxxter:-)

Baron | Ons. 5. december 2007 - 17:32
Minder jo vildt meget om "The Question Is What Is The Question"!!!

Jeg synes KLART at "Behind The Cow" er det bedste fra dem i laaang tid!

Ich + Ich Stark Pop

Rate: -

vancairo Tirs. 4. december 2007 - 16:05

"Von Selben Stern" blev et af årets største hits i danmark og den mest viste video på tyske VIVA-tv indtil videre. "Stark" er den nyeste video fra det lidt umage - MEN fantastiske makkerpar, Anette Humpe og Adel Tawil i duoen Ich + Ich.

Vanessa Carlton Nolita Fairytale Rock

Rate: -

vancairo Tirs. 4. december 2007 - 15:59

Flot video fra Vanessa Carlton her, der ganske vist er et par måpneder gammel men først nu forsigtigt titter frem i DK.

Baron | Ons. 5. december 2007 - 17:35
Ganske udemærket track!

Hendes "Big Yellow Taxi" med Country Crow (eller hvad de nu hedder) var i øvrigt rigtig fed!

Troels Boberg Nettopigen Pop

Rate: -

vancairo Tirs. 4. december 2007 - 15:53

Årets Starfightersvinder på Skanderborgfestivalen og lidt anderledes dansk musik - nærmest en blanding mellem rap og Peter Sommer:-) Ganske okay!

Lenny Kravitz I´ll Be Waiting Rock

Rate: -

vancairo Tirs. 4. december 2007 - 15:50

Lenny is back! Yeeaahhh..... og man kan høre Muppetdukkerne juble.... okay ved ikke hvad jeg skal skrive:-) Hans fans vil nok sige "Endnu en smuk ballade fra ham". Men umiddelbart synes jeg nummeret er lidt kedeligt, men selvfølgelig bliver det et hit når det nu er ham:-)

Baron | Ons. 5. december 2007 - 17:39
Lenny er for vild!
Jeg er lidt enig med dig i, at tracket måske er lidt kedeligt i forhold til hits som "Fly Away", "Amarican Woman" osv - men still fed!

I Love Lenny ;=)

Backstreet Boys Helpless When She Smiles Pop

Rate: -

vancairo Tirs. 4. december 2007 - 15:41

Nyeste single fra de 4 amerikanske gutter der stammer fra Orlando. Historien vil vide at de ikke selv ville have nummeret her som den næste single, men at de blev overtrumfet af pladeselskabet. Uanset om de er enige eller ej, så er det et elendigt signal at sende. Især ovenpå sidste single's dårlige hitlisteplaceringer. Når det er sagt. Så er "Helpless When She Smiles" endnu en smuk powerrockballade, der nok skal hitte hos ihvertfald mig!

Morph | Ons. 5. december 2007 - 16:25
Og ret sikkert også hos mig!!!

BWO Give Me The Night Dance/Electronica

Rate: -

vancairo (Overført af vancairo) [x] Tirs. 4. december 2007 - 15:29

Så skete det endelig. Det som jeg - og da mindst et par stykker til - synes er det bedste nummer fra BWO´s Fabricator-album, kom ud på single. "Give Me The Night" er 5. single fra albummet, og nok den sidste - ærgerligt - fordi der er virkeligt mange fede numre at finde derpå. Men altid noget, at det så blev denne der slutter albummet af. Videoen er svær at kommentere. Hvis man kender BWO, bliver man nok ikke så chokeret som hvis man aldrig har set en af deres videoer før. Men heh - man skulle tro at der var røget mindst et par kg fjolletobak indenbords både før og under indspilningen. Endnu en alt for syret og fed video fra svenskerne:-)

Christina Aguilera Oh Mother Pop

Rate: -

Baron Man. 3. december 2007 - 09:21

Den overlækre pop/soul-diva, Christina Aguilera, er nu klar med 3. singlen fra albummet "Back To Basics" - nemlig "Oh Mother", der en en slags hyldest til hendes mor.

"Oh Mother" er et stille men meget smukt track - dog ligger en stilmæssigt meget fra de to første singler fra albummet, nemlig "Ain't No Other Man" og "Candyman". To singler der var sprængfyldt med dans og fest.

Personligt synes jeg ret godt om denne "Oh Mother", og det bliver spændende og se, om den kan blive et hit.

Fabolous feat. Ne-Yo Make Me Better Urban

Rate: -

Baron Man. 3. december 2007 - 09:20

Amerikanske Fabolous, som de fleste her i Danmark måske kender fra Lumidee's 1. single "Never Leave You", er nu ude med en ny single. "Make Me Better" hedder tracket og har ligeledes amerikanske Ne-Yo med som feature.

Fabolous har med sine forrige singler slet ikke fået succes her i Danmark, såvel som i Sverige og Norge - men med denne "Make Me Better" mener jeg, at chancerne er større en nogensinde.

Personligt synes jeg, at det er et rigtig fedt track og jeg er specielt vild med blandingen af Fabolous lidt rå og hårde flow, mens Ne-Yo jo er sukkersød, næsten som ingen andre! ;)

vancairo | Ons. 5. december 2007 - 17:34
Der står godt nok at den er added derinde i Maj? Men har ikke hørt den før og der er jeg da gået glip af noget. Den er jo fed!! Hvem er den lækre sild i videoen iøvrigt????

Baron | Ons. 5. december 2007 - 17:49
Den er først udsendt som single her i vinter! Det er jeg ret så sikker på.

Folk kan jo adde så meget de vil derinde, om det er singler eller bare sange taget fra et album.

Hvis du forstår?? Hehe...

< < < Sidste uge (Last week) | Næste uge (Next week) > > >

2007

Jan.

Feb.

Marts

April

Maj

Juni

Juli

Aug.

33

34

Sept.

35

36

37

38

39

Okt.

40

41

42

43

Nov.

44

45

46

47

Dec.

48

49

50

51

52

Vælg en måned eller et ugenummer fra ovenstående menu

Vælg år:

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 Brugernes Top-50

I dag - 00:00 CB TimeMachine

I går - 23:10 Philips hitliste

I går - 00:05 CB Dancefloor

DK UK

It's 10:31 in Denmark right now