Anna David Forarget Over DR!

Du er her: Debat - Generel musiksnak - Anna David Forarget Over DR!

Besvar

Oprettet: Tirs. 4. november 2008 - 18:30

Den Danske sangerinde er blevet dybt forarget over DR's satire program Tjenesten på P3.

Åbenbart lavede komikerne en parodi på Sys Bjerre. Hvor de gav udtryk for at "Nu har jeg lavet en sur sang. Så nu vil jeg gå Anna David-vejen og skrive en sang om at blive voldtaget".

De hentyder naturligvis til Sys Bjerre's "sure sang" "Malene" kontra Anna Davids "sure sang" "Fuck Dig" og sangen "Den Lille Pige" der omhandler hendes voldtægt som 17 årig.

http://www.bt.dk/article/20081101/underholdning/711010002/

 

Hør "Den Lille Pige" her -

http://www.youtube.com/watch?v=1vjc7XNeHrc

 

Personligt ved jeg ikke OM Anna David ER blevet voldtaget. Men det må man gå ud fra.

At hun så vælger at skrive, indspille og udgive en sang om dette. Er vel fair nok, selvom jeg synes det mere er dybt kvalmt og henad et mediestunt.

Uanset hittede det, især hos pigerne som nok bedre kan sætte sig ind i den følelsesladede sang. Og den rettede op på de to tidligere singler og hendes albums mere eller mindre totale flop.

Men jeg har det som Peter Ålbæk i Talent: Det giver ikke ekstra point, at man har været udsat for noget slemt! Og det gør det heller ikke til krukken Anna David.

Sangerinden som Fredag stiller op i TV2-Fox's nye kendis-program hvor fire enten wannabe-kendte, eller hasbeens skal samle hver deres kor må simpelthen tage sig sammen her.

En ting er at udlevere en sådan oplevelse i indtjeningens ånd. Men så må hun da så også kunne tåle der bliver parodieret over emnet!

Hvis hun ikke kunne tåle dette, skulle nummeret aldrig været udgivet!

Sådan ser jeg ihvertfald på det!

Hvad med jer?

 

 

 

Besvar

Oprettet: Tirs. 4. november 2008 - 19:08

Må erklære mig enig her, det må man ganske enkelt bare tage med.

Hun har jo selv valgt at udsende nummeret; og dermed bliver det jo offentligt.

Besvar

Oprettet: Tors. 6. november 2008 - 00:59

Nu må hun stoppe.

hun kan jo ikke bare krænge sit liv ud og så tro at det er et slags urørligt monument for stakkels hende.

 

Besvar

Oprettet: Tors. 6. november 2008 - 09:56

Er helt enig... I det hun gør det offentligt, så må hun tage konsekvenserne... Dog kan det så diskuteres hvor stue-rent det er at joke med voldtægt... Men de joker jo egentlig nok osse bare med at hun vælger at gøre sådan en ting offentligt... Hvilket jo så osse er en ting der kan diskuteres... Debat-debat-debat :)

Besvar

Oprettet: Tors. 6. november 2008 - 19:58

Primadonnanykker er der rigeligt af i kendisverden.

 

DR har nu altid haft noget fed satire, og jeg har endnu tilgode at opleve at de ikke har holdt sig på den "rigtige" side af det anstændige.

 

Her gør de jo ikke grin med voldtægt, men det at man scorer sig nogle billige points ved at synge om egne- eller andres tragedier.

 

På samme måde var det i satireserien "Den gode, den onde og den virkeligt sjove". Her gjorde de grin med "Rescue 911" i indslaget "Død, død og atter dødt". Det var Kurt Ravn ("Røde" fra Matador) der gav den som studieværten William Splatter.

 

En seer blev forarget over at man kunne gøre grin med noget så alvorligt, men han havde så ikke fattet pointen: At de netop gjorde grin med at man havde lavet en TV-serie der scorede seertal på at handle om andres ulykke.

Besvar

Oprettet: Fre. 7. november 2008 - 09:30

Præcis - folk ser kun hvad de vil se. Sjovt så lidt folk tænker over det.

Besvar

Oprettet: Tirs. 2. december 2008 - 22:33

På den ene side synes jeg i er noget grove ved stakkels Anna, men når det er sagt så synes jeg at det hun går ud og laver et nummer om hvad der er sket med hende og det er sket! Så synes jeg hun er selvfed ved at hun burde jo støtte voldtægtsramte kvinder med det hun tjente på nummeret i stedet for og putte dem i egen lomme. Og til sidst at hun er udtrykt sin forargelse forstår jeg godt men den havde været mere forståelig hvis hun faktsik var stillet op til en diskution omkring, i stedet for sidde der åhh hvor er det synd for lille mig for der er jo mange andre som får en smøre der er værre end du har oplevet via Tjeneste. så helt bestemt har hun grebet det her helt forkert an.

Besvar

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 CB Dancefloor

I går - 00:05 CB Urbanized

I går - 00:04 vancairos hitliste

I forgårs - 00:05 CB R.A.T.

DK UK

It's 20:38 in Denmark right now