Ugens HitPick

Uge 18 - 2021 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

AJ McLean - Love Song Love

Af: vancairo | Genre: Pop

Ugens HitPick på ChartBase kan synes letkøbt på overfladen - det er amerikansk og det er fra én der har utallige Nr 1.-hits verden over.

Det er dog en del år siden han storhittede og han har aldrig hittet solo og hans alder gør, at han ikke er lige så interssant for streaming- og radio-folket, som det ellers kunne have været.

Det er Backstreet Boys-medlemmet AJ McLean´s nye single "Love Song Love" vi har kastet vores kærlighed på.

Og kærlighed - ja, det er hvad det i dén grad drejer sig om her. Det utroligt ørenvenlige Popudspil er flankeret af en video i et lyserødt dukkehus, med McLean iklædt drag og med gæstestjerner i form af de to transkønnede modeller Nahla Wyld og Carmen Carrera.

Der skal gøres op med det had og den diskrimination af transkønnede der har hersket i USA (og meget af resten af verden) - kærlighed til alle, uanset hvilket køn, hudfarve, religion og minoritet man måtte have.

Så budskabet må siges at sidde lige i skabet. Men selv uden dette, så er det et hamrende flot Popudspil og er derfor dét nummer, der i denne uge får lidt ekstra fokus her på CB.

Snup en lytter til "Love Song Love", folkens!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:31 Top Of ChartBase

I går - 00:01 Brugernes Top-50

I går - 00:00 CB TimeMachine

I forgårs - 22:52 Philips hitliste

DK UK

It's 08:10 in Denmark right now