Ugens HitPick

Uge 03 - 2021 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Zoe Wees - Girls Like Us

Af: vancairo | Genre: Pop

Vi smutter til Tyskland og tager et måske lidt letkøbt valg som ugens HitPick.

Det er nemlig den 18 årige nye funklende stjerne Zoe Wees og hendes nye single "Girls Like Us" valget er faldet på.

Den unge sangerinde brød igennem med debutsinglen "Control" sidste sommer, hvor nummeret både gik ind på Top Of The World og vores egen ChartBase Top-100 (nu Top Of ChartBase).

Det blev til henholdsvis et peak på plads 46. og 22. på listerne. Og selvom det ikke lyder imponerende, så er det ganske fremragende af et popnummer fra Tyskland. Desuden så blev det til mindst 20 uger på hver af hitlisterne.

"Girls Like Us" handler om det pres der er på kvinder for at leve op til alverdens skønhedsidealer. Selvom det synes som et lidt "nemt" emne at ramme en målgruppe med, så er det nu et nok så vigtigt emne.

Men det er det flotte popnummer i sig selv, krydret med Zoe Wees fremragende vocal der er grunden til valget. Og sikke en udstråling og et nærvær sangerinden udstråler.

Zoe Wees kan sagtens ende som et OneHitWonder med "Control", men med det nye udspil her, er der alle muligheder for at følge op, med endnu en succes.

Snup en lytter, folkens!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 10:50 Top Of ChartBase

I går - 00:01 Brugernes Top-50

I går - 00:00 CB TimeMachine

I forgårs - 01:03 Philips hitliste

DK UK

It's 12:40 in Denmark right now