Ugens HitPick

Uge 05 - 2020 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Niki - Lowkey

Af: vancairo | Genre: Pop

Vi smutter til Indonesien og gravet denne pop-perle frem som ugens HitPick.

Niki (Nicole Zefanya) har udgivet musik siden 2014, men det er først de seneste år, hun er kommet under et større management og pladeselskab - det asian-amerikanske selskab 88rising.

Egentligt udkom nummeret helt tilbage i April sidste år, men det er stadigvæk et kæmpe hit i hjemlandet og klarer sig også ret godt på vores egen Top Of The World-chart, hvor nummeret har ligget Top-200 i et langt stykke tid.

Nu bumper vi det altså op og giver det en chance her som HitTip - for det fortjener "Lowkey".

Nummeret er som titlen hentyder, ret så lowkey - et stille, men ret så smukt og catchy Pop-nummer, med en snert af R´N´B.

Niki har selv skrevet og produceret nummeret for et par år siden og da det så blevet fundet frem til udgivelse, er det blevet opgraderet med ekstra sangskrivning og producering.

Niki har siden udgivet flere singler, men de har ikke formået at overhale dette på hitlisterne endnu. Et nummer der sjovt nok ikke er musikvideo til, men kun denne "visualizer".

Niki er yderst talentfuld og det bliver spændende at se om Indonesien snart har en international popstjerne at byde på. Ikke mindst i disse tider, hvor kendte stjerner pludseligt bliver tilføjet andres hits, for at booste den internationale opmærksomhed.

Om det sker her, vides ikke. Men vi behøver det så heller ikke. 

Snup en lytter til "Lowkey", folkens!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 CB Dancefloor

I dag - 00:00 Philips hitliste

I går - 00:05 CB Urbanized

I går - 00:04 vancairos hitliste

DK UK

It's 07:49 in Denmark right now