Ugens HitPick

Uge 46 - 2019 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Celeste - Strange

Af: vancairo | Genre: Jazz/Swing/Easy Listening

I denne uge tager vi til UK (en smule til USA) og tager et TOTALT smagsdommervalg og udnævner "Strange" fra Celeste, til ugens HitPick.

Ikke nok med dette grove knæfald for hæren af rullekravetrøjer, ja så har vi også "stjålet" HitPicket fra et Kvik-Tip i ugens løb, fra carrydk!

Til forsvar skal det lyde, at vi længe har haft kig på Celeste og egentligt bare ventede på at der kom en musikvideo ....:-)

Celeste Waite er født i USA af en britisk mor, men opvokset i UK og det er også her hun er blvet hypet de seneste par år.

For selvom hun lige nu kaldes The Next Big Thing, mange steder, så har hun allerede et par udgivelser bag sig, men er nu kommet på et "stort" et af slagsen.

Hun lagde også vocal til et Avicii-track tilbage i 2015, men det er langt fra den stil der køres nu.

Nu er det Soul og Jazz der er i hovedsædet og hun sammenlignes i ét væk med navne som Adele og Amy Winehouse.

Selvom rækken af sangerinde der har nydt denne sammenligning er lige så lang, som Gilli´s diskografi på et år, så er der måske noget om det her.

Sangerinden har ikke blot et vocal der krænger sjælen, krydret med en melankoli, der kan være perfekt soundtrack til enhver kærestesorg eller møgdag.

Nummeret og hendes launch som kommende ny stjerne kommer perfekt. Lige til de mørke måneder, julesalget og ikke mindst til at indtage 2020.

Snup en lytter til smukke "Strange" fra den fremragende, Celeste!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 01:03 Philips hitliste

I dag - 00:05 CB Dancefloor

I går - 00:05 CB Urbanized

I går - 00:04 vancairos hitliste

DK UK

It's 05:08 in Denmark right now