Ugens HitPick

Uge 25 - 2019 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Krezip - How Would You Feel

Af: vancairo | Genre: Pop

Vi smutter til Holland i denne uge, for at udnævne ugens HitPick.

Det hollandske PopRock-band Krezip, har tidligere været vores uges udnævnte, men der skal vi helt tilbage til 2008.

Dengang var det bandets "farvel-single" efter 10 års succes og jeg udtrykte stor skuffelse over, at være gået glip af disse.

I en kommentar skrev Philip dengang, at det var et "farvel" af den slags, hvor bands heldigvis dukker op igen - og han fik ret.

Der gik dog altså over 10 år inden det skete igen, men bedømmer man ud fra "How Would You Feel" her, har det været ventetiden værd!

Bandet der er frontet af sangerinden Jacqueline Govaert, fik succes som meget unge. Hun var således kun 17 år dag debutalbummet udkom.

Siden blev det til diverse hits, samt fire Nr 1. albums i hjemlandet (og et enkelt Top-3) samt stor succes i bla. Belgien og Luxembourg.

Hvor "Go To Sleep" fra 2008 var mere Rock-Pop så er det på "How Would You Feel" omvendt og mere Pop-Rock, og soundmæssigt, kan det ret godt sammenlignes med den velsmurte airplay-/sing-a-long-lyd som irske The Corrs i sin tid hittede stort med. 

Vi siger velkommen tilbage til Krezip og giver lidt ekstra fokus til dem og den fantastiske "How Would You Feel" i denne uge, her på CB.

Snup en lytter, folkens!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 01:48 Top Of ChartBase

I går - 18:55 Brugernes Top-50

I går - 18:54 CB TimeMachine

I forgårs - 00:05 CB Dancefloor

DK UK

It's 11:20 in Denmark right now