Ugens HitPick

Uge 13 - 2019 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Dynoro & Ina Wroldsen - Obsessed

Af: vancairo | Genre: Dance/Electronica/House

Kan den litauske DJ7producer scorer sig et nyt hit, eller bliver han et OneHitWonder?

Det vil tiden vise, men her på CB gør vi hvad vi, for at hjælpe ham og gør hans nye udspil "Obsessed" til ugens HitPick.

"In My Mind" fra 2017 blev et KÆMPE hit sidste år. Det skulle lige igennem en omgang copyright-slagsmål og da italienske Gigi D´Agostino blev tilføjet som kunstner på nummeret (det stjal kraftigt fra hans "L´Amour Toujours"), så blev det genudgivet og hittede som sagt stort.

Nr 1. i utallige lande - også to uger på ChartBase Top-100. Og på vores Year-End Charts 2018, endte det i Top-10 på både ChartBase Top-100, Brugernes Top-50, Top Of The World og CB Dancefloor.

Ina Wroldsen står for vocalen her og hun har efterhånden lagt stemme til store hits fra bla.  Calvin Harris og Jax Jones, men har også skrevet et et væld at store hits for andre kunstnere.

Den litausk-norske duo leverer her et fremragende DancePop-udspil, som holder sig tro mod begge genrer.

Det er naturligvis noget andet end "In My Mind", men det er et hit. Ikke mindst takket være et omkvæd (og production) der lynhurtigt fanger éen.

Snup en lytter, folkens!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:02 Brugernes Top-50

I dag - 00:00 CB TimeMachine

I går - 17:30 Philips hitliste

I går - 00:05 CB Dancefloor

DK UK

It's 11:56 in Denmark right now