Ugens HitPick

Uge 05 - 2009 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

VV Brown - L.E.A.V.E.

Af: vancairo | Genre: Urban

VV Brown eller som hun rigtigt hedder Vanessa Brown, er en Engelsk sangerinde der er pokkers store forhåbninger til her i 2009 - og her hopper ChartBase for en gangs skyld med på Hype-vognen, for det er sq fantastisk det her.

Sangerinden er halvt Puertoricansk og halvt jamaicansk, bor i London og fik kun topkarakter i skolen.

Med denne baggrundsviden, ja så blev det altså alligevel musikken der fik lov at snuppe hende og "L.E.A.V.E." her er hendes første officielle single.

Helt ukendt i musikkredse er hun dog bestemt ikke. Både Sugababes og Pussycat Dolls har bla. nydt godt af hendes sangskrivertalent.

Men nummeret "L.E.A.V.E." er en god blanding af Soul, Pop og Indie - hvilket må siges at være et godt mash-up - eller som hun selv udtrykker det: Musikalsk Kartoffelmos!!!:-)

Uanset hvad, er vi her på ChartBase ikke et øjeblik i tvivl om at multitalentet VV Brown, er en kvinde vi kommer til at høre meget mere til og "L.E.A.V.E." bliver forhåbentligt bare det første fantastiske "skud i bøssen" fra hende!

Hør sangen på YouTube

Nixx | Man. 26. januar 2009 - 22:30

meget tresser agtig.

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 Brugernes Top-50

I dag - 00:00 CB TimeMachine

I går - 23:10 Philips hitliste

I går - 00:05 CB Dancefloor

DK UK

It's 08:43 in Denmark right now