Ugens HitPick

Uge 51 - 2014 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Tif A Tif - Jadony Ny Tany

Af: vancairo | Genre: Rock

Ugens HitPick på ChartBase er hentet fra den afrikanske østat Madagascar og ja - lidt speciel:-)

"Jadony Ny Tany" (webtranslation "Dictatorship Of The Earth") er et medrivende RockPop-track med masser af elspade, men egentligt opbygget som et Popnummer.

Udover at Rock fra Afrika er et særsyn her på CB ved mindre det gælder sydafrikanske Seether, ja så er der også det speciele at de meget få informationer om bandet Tif A Tif det er lykkedes at finde ikke giver den store mening.

Bandet har uanset bestået i flere år. Men deres FB nævner fem medlemmer, mens videoen her (og de nyeste billeder) kun viser tre.

Til gengæld bærer de navne på trøjerne og det er dermed Jessy, Chriscy og Micky der sparker røv her!

Afrikansk Rock, pigerock og at få tilføjet Madagascar i både database og HitPick-sektionen er i sig selv nok. Men "Jadony Ny Tany" er også et rigtigt fedt udspil i sig selv og så at se den smittende energy fra de tre piger der virkeligt slår sig løs i videoen her er bare prikken over I'et.

Derfor - er der ingen tvivl om at Tif A Tif's "Jadony Ny Tany" i denne uge, er det hit der får lidt ekstra fokus her på CB.

Snup en lytter folkens - HEY!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 Brugernes Top-50

I dag - 00:00 CB TimeMachine

I går - 23:10 Philips hitliste

I går - 00:05 CB Dancefloor

DK UK

It's 10:39 in Denmark right now