Ugens HitPick

Uge 51 - 2013 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Magic! - Rude

Af: vancairo | Genre: Reggae/Dancehall/Ragga/Ska

Denne uges HitPick her på ChartBase, tager os til en solfyldt tur til ... Canada!

Efter i sidste uge at kunne præsenterer et Jamaicansk HitPick der ikke var Reggae/Dancehall gør vi det i stedet i denne uge - fra Canada!

Det er det nye band Magic! og deres ufatteligt catchy debutsingle "Rude" om et frieri, hvor faderen er noget ... "Rude".

Frontmanden i Magic! er Nasri Atweh, bedre kendt som den ene hakvdel af producerteamet The Messengers, der står bag hits fra navne som bla. Justin Bieber. Pitbull, The Wanted og Chris Brown.

Her der står han sammen med resten af kvartetten altså selv frem i forreste række og er klar til at nedlægge alverdens hitlister.

Nu er det måske ikke lige årstiden for et Reggaehit kunne man påstå¨, men det er nu set før. Det er også set før at et sådant nummer "forsinkes" til visse dele af verden, så det passer bedre ind med release mht årstiden.

Uanset så er Magic! og deres fremragende "Rude" det hit der i denne uge - helt naturligt, skal gøre bjældeklang og Ho-Ho-Ho selskab og får lidt ekstra fokus her på CB.

Tag en lytter folkens!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 CB Urbanized

I dag - 00:04 The Rock

I dag - 00:03 vancairos hitliste

I går - 00:04 CB Critic-Alt

DK UK

It's 14:28 in Denmark right now