Ugens HitPick

Uge 43 - 2013 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Hozier - Take Me To Church

Af: vancairo | Genre: Alternative/Indie/Folk

Turen går til Irland for at finde denne uges HitPick her på ChartBase.

Det er Singer-Songwriteren Hozier (Andrew Hozier Byrne) der med sit Alternative Folkede udspil "Take Me To Church" der har fanget os, med store fangarme!

Det er et nummer der med 99,9% sikkerhed vil blive Uundgåelig På P3 - på et eller andet tidspunkt. Men den sidste 0,1% er nok til at vi ikke kan løbe risikoen og vente på det:-)

Nummeret er Hypet i Smagsdommer-kredse og på Alternative blogs og alt tyder på at det bliver et stort hit engang i fremtiden.

Men ikke alt går som det forudses og selvom "Take Me To Church" virker som et af de mest "sikre" HitPick's i lang tid, så lad dig ikke snyde - og overgiv dig istedet straks til det smukke og melankolske nummer.

Skulle alt dette ikke være nok til at fange dig, så tag et kig på den tilhørende musikvideo, som omhandler den skamfulde forfølgelse af homoseksuelle i lande verden over!

Alt i alt - derrfor helt naturligt at Hozier's "Take Me To Church" er det hit, som i denne uge får lidt ekstra fokus her på CB!

Tag et lyt folkens!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 Top Of The World

I dag - 00:04 CB VideoChart

I går - 00:05 CB Denmark-Danmark

I forgårs - 16:46 CB Christmas Countdown

DK UK

It's 06:45 in Denmark right now