Ugens HitPick

Uge 38 - 2013 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Betty - Tarzan Toy

Af: vancairo | Genre: Pop

Belgien står for denne uges HitPick her på ChartBase. Nærmere beskrevet er det en linselus der her giver en fræk og kitchet version af et ældre OneHitWonder!

Betty Owczarek var indtil hun i 2000 deltog i hjemlandets version af showet Big Brother, en ganske almindelige "slagterfrue".

Men efter sin sexede optræden i 70 dages deltagelse af showet, blev hun senere skilt, gift med en rigmand, smed tøjet i Playboy, har deltaget i Melodi Grand Prix et par gange, haft nogle mindre hits (med bimbo og sex-tema) og er nu studievært på en erotisk TV-kanal.

Det hele passer egentligt fint med hendes helt nye single. Det er en coverversion af Baltimora's OneHitWonder "Tarzan Boy" fra 1985.

I sangerindens vanlige bimbo-stil, er nummeret nu blevet til "TarzanToy" og synges på flamsk.

Det er mere kultet end egentligt et hit, men med en genial original som modellen, bliver det en omgang rigtigt fed kitché.

Derfor er "Tarzan Toy" fra Betty, helt naturligt det hit der i denne uge får lidt ekstra focus her på CB.

Snup et lyt! 

Hør sangen på YouTube

Philip | Man. 16. september 2013 - 21:13

Ja, det er mere kult end hit.

Baltimoras version var i øvrigt et kæmpe sommerhit her i Danmark i 1985 med 4-5 uger på 1.-plads på Aalborg Nærradios (ANR) top-20.
Det var lige på den tid hvor italoæraen var på sit højeste her i Danmark. Da sangen nåede 1.-plads på ANR, var det et andet italodisco-nummer, der blev banket ned fra tronen, nemlig Silver Pozzoli - Around My Dream.

http://www.youtube.com/watch?v=XEsvLDsNPgA

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 01:41 Top Of ChartBase

I går - 00:05 Brugernes Top-50

I går - 00:00 CB TimeMachine

I forgårs - 23:10 Philips hitliste

DK UK

It's 11:17 in Denmark right now