Ugens HitPick

Uge 23 - 2013 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Ahmed Chawki Ft. Pitbull - Habibi I Love You

Af: vancairo | Genre: Pop

Marokko og ja.... Pitbull er nogle af ingredienserne som ugens HitPick her på ChartBase byder på!

Den marokanske sanger Ahmed Chawki har fået fornemt selskab på hans nyeste single "Habibi I Love You".

Selveste Rent-A-Rapper_rapperen Pitbull er hævet ind - og det ganske sikkert via produceren på nummeret - svensk-marokanske RedOne.

Ham hører vi ikke så meget til p.t. Men han brød igennem med et smæk da han stod bag en bunke af Lady Gaga's hits og i de følgende år, kunne man hører RedOne's magi på et utal af store hits.

Men selvom hans navn ikke er så stort i medierne endnu, så banker han såmænd stadigvæk store hits sammen, selvom der er blevet længere imellem dem.

Således blev det bla. til "Dance Again" fra Jennifer Lopez (og Pitbull) sidste år, samt Nicki Minaj's to hits "Starships" og "Pound The Alarm", samt en personlig favorit - Khaled's "C'est La Vie" der i øvrigt stadigvæk er hot flere steder i ØstEuropa.

Men nu trekløveret her altså sammen om "Habibi I Love You", som er blevet en rigtigt flot Pop-perle med orientalske undertoner og en skøn feelgood-stemning.

Ahmed Chawki leverer en smuk vocal, mens Pitbull (hvor træt man end måtte være af ham) altid leverer sit stof. Og RedOne - ja, han har produceret et fremragende nummer.

Alt i alt ting der gør at det er deres fælles hit "Habibi I Love You" der er det nummer, der i denne uge får lidt ekstra fokus her på CB.

Snup et lyt folkens!

Hør sangen på YouTube

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 CB Urbanized

I dag - 00:04 The Rock

I dag - 00:03 vancairos hitliste

I går - 00:04 CB Critic-Alt

DK UK

It's 16:31 in Denmark right now