Ugens HitPick

Uge 50 - 2010 | Vis tidligere ugers HitPicks

Hver uge udvælger vi et HitPick, som vi enten spår en stor fremtid på vores hitlister, eller som vi bare mener, at danskerne skal have kendskab til.

Gilles Luka Ft. Nyusha - Plus Prés (We Can Make It Right)

Af: vancairo | Genre: Dance/Electronica/House

Yes- så er det Dance-genren der igen er fundet frem til at stå for ugens HitPick!

Denne gang er det et samarbejde mellem den franske producer og sanger Gilles Luka og den russiske sangerinde Nyusha.

"Plus Prés (We Can Make It Right)" hedder det forrygende hit som bare basker der ud af med fede beats catchy refrain og flotte vocaler.

Gilles Luka var tidligere medlem af Dance-duoen Galleon og er nu en del af Dance-projectet Ocean Drive der bla. har haft et par store hits med "Some People" og "Without You".

Men han står altså også på egne ben - næsten. For som sagt har han den russiske sangerinde Nyusha med sig her og hun er kæmpe i det russiske netop nu, hvor bla. hendes 2 seneste singler begge er gået Nr 1. og resten af ØstEuropa har også et godt øje til hende.

Her på ChartBase.dk har hun kigget forsigtigt ind på ChartbaseListen med "Chudo" - et nummer der iøvrigt ligger godt til på undertegnedes liste, CB World Chart, CB EuroChart, CB Dancefloor, NEOCHARTEN, Brugernes Top 50, har eller har også haft besøg af hittet, men også et hit med en musikvideo til, der netop er strøget direkte ind CB Video Charten's 2. plads.

Vi tror der er lagt op til megahit her - det er ihvertfald hvad der burde ske. Så helt naturligt er det "Plus Prés (We Can Make It Right)" der får ugens spotlight her på CB.

Snup ikke et lyt - snup flere:-)

Hør sangen på YouTube

Philip | Ons. 15. december 2010 - 07:28

Dette nummer er på en eller anden måde et bevis på hvordan den østeuropæiske lyd er hot for tiden. Havde det været for 10 år siden, havde russeren rettet ind efter den franske lyd. Her er det omvendt. Lyden er næsten rumænsk.

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:01 Brugernes Top-50

I dag - 00:00 CB TimeMachine

I går - 01:03 Philips hitliste

I går - 00:05 CB Dancefloor

DK UK

It's 18:28 in Denmark right now