Blog

Jokeren: Øje For Talent eller Agenda?

Af: vancairo | Lør. 18. september 2010 - 01:01

Har Jokeren skiftet musiksmag? Er det et mediestunt? Er der penge indblandet? Eller er han bare lun på Cecilie Fleur?

Sidste omgang af Talent - Talent 2010 ruller for tiden henover skærmen og naturligvis har jeg en masse at brokke mig over her.
Egentligt er der også en større artikel/blog undervejs (forhåbentligt), men aftenens show gjorde at det virkede nok så aktuelt med en mini-blog.

En ting er at Cecilie Fleur af DR1 betragtes som et talent når hun både er korsanger for Sys Bjerre og har udgivet musik selv - ja faktisk har jeg selv tippet hendes nummer “Lev Det Ud” herinde:
http://www.chartbase.dk/soegning.php?soeg=fleur&hitliste=1&artikler=1

En anden ting der har undret mig er den ene dommer - Jokeren’s nærmest overdrevne interesse for sangerinden.
Da hun optrådte første gang - i øvrigt med et så professionelt set-up at det er skægt ingen stiller spørgsmålstegn ved det, var Jokeren klart den mest positive af de 3 dommere. Han nærmest “satte Hella Joof “på plads” da hun vågede at sige at sceneshowet var noget rodet.

Da de 28 deltagere til Live-programmerne skulle udvælges var Jokeren igen i vælten. “Det her er lige hvad Danmark har brug for” var nogenlunde hans postulat og af en eller anden grund virkede Hella Joof og Nikolaj Koppel underligt stille her og godtog rap-oraklets ord.

Til aften var det så Cecilie Fleur’s tur til at optræde i et af Live-programmerne.
Igen kom der en malplaceret kommentar fra Jokeren som lød nogenlunde “Jeg har i dag snakket med en pladeselskabsmand og han skulle se Talent i aften, for at se dig”.


Da seerne så havde sms-stemt, blev Cecilie Fleur placeret som Nr 3. Eller 4. Hvilket betød at hun skulle optræde en gang til og det samme skulle den musicalorienterede sanger Morten, for at de 3 dommere herefter så skulle vælge en af de 2 til at gå videre sammen med de 2 som seerne havde stemt direkte videre.

Igen var der nærmest ingen grænser for Jokerens lovprisninger til den yndige sangerinde og der var næppe mange der var i tvivl om hvem Jokeren ville stemme videre.
Det blev da også Cecilie Fleur der fik billetten videre - endda med alle 3 dommerstemmer.

Jeg synes sådan set at hun er en spændene sangerinde med en god sound.
Men spørg i mig, er hun alt for professionel til at kunne deltage i Talent 2010, med det er de 2 professionelle tryllekunstnere som tjener mange hundredetusinde kroner om året, Michael Deutsch og Joachim Solberg også.

Om hun så var god nok til at gå videre, er jo en smagssag og det kan være lidt ligegyldigt her.

Spørgsmålet er om at hun hjælpes igennem. Om hun er med i Talent som en større del af et mediestunt, alá at The Dreams var med i Melodi Grand Prix eller at Sukkerchok “vælger” ny sangerinde i Go’ Morgen Danmark.
For mig at se er der ingen tvivl om at Cecilie Fleur er mere professionel end man lader som.

 

Ikke blot at hun er korsanger for en af Danmarks populæreste kunstner og at hun allerede har udgivet musik.
Hele optræden med dansere, musikere, kostumer og endda produktionen af musikken - det hele, stinker langt væk af det.
Hun er da også ligefrem sponsoret, hvilket næppe mange af de andre talenter er.

 

“1001 Perler - Rantzau & Djernæs”, kan man se smider penge i foretagendet (“Gag & Gimmick” er lige kommet til også) her:
http://www.ceciliefleur.dk/Sponsers.html
Hvilket jo forklarer hvorfor hun og alle danserne var nærmest tilklistret i perler ved den første optræden.

Jokerens fordybelse i den unge sangerinde er det til gengæld lidt svært at blive klog på, hvad er opstået af. Musikgenren er vel ikke just ovre i hans boldgade, men lad det nu ligge.

En heftig googling har ikke peget på andet end at Jokeren er på Universal Music - selvsamme pladeselskab der har udgivet Cecilie Fleur.
Nu er Danmark et lille land og det skulle være underligt om disse 2 kunstneres veje ikke havde strejfet hinandens tidligere. Men igen det er ikke meget at gå efter vel?
Så måske Jokeren bare har skiftet musiksmag eller det kan også være han bare er lidt vorliebt i sangerinden.

Uanset hvad bliver det spændene at se hans krumspring næste gang hun er på scenen.

 

Dit navn:
Din kommentar:

| Lør. 18. september 2010 - 16:20

Footworks er sponsoreret af Puma, hvorfor de har syet lapper på deres trøjer fordi de ikke måtte vise mærket...

Jessi | Man. 20. september 2010 - 12:07

Han er bare en gammel gris er han. Lidt ulækkert synes jeg hvis det fordi han vil score hende selvom jeg synes hun er vildt smuk.

A. E. Andersen | Tirs. 21. september 2010 - 09:51

I så fald ville det ikke være første gang men blev ført bag lyset af et TV-program.
Ingen af dommerne lader til at være seriøst angagerede, men mest på at mele deres egen kage.

Krille | Ons. 22. september 2010 - 11:22

Jokeren er bare en hustler der spiller sit game. Ikke så fuckin ondt i røven allesammen, han tager hvad der kan tages. That's it!

Wozzi | Ons. 29. september 2010 - 18:37

Hun ser så damn naiv ud. Hvis Jokeren ik allerede har prikket hende gør han det he he.

Michael | Fre. 1. oktober 2010 - 11:53

Krille - Wozzi - sikke noget pis at fyre af.
I har ingen respekt for sangerinden og selve talentet når i fyrer sådan noget af.
Det samme kan man sige om Jokerten hvis han bruger programmet til egen vindings skyld. Hvad enten det er pga penge/forretninger eller mere private formål.

Walentunes | Lør. 9. oktober 2010 - 01:35

Vancairo....hvad fanden..er du sådan en brokkerøv og jeg der ellers har sådan en respekt for dig og din musikinteresse. Du er gået helt forkert i byen...og jeg mener HELT FORKERT. Du ved for lidt til at udtale dig. Korrekt at hun har sunget for Sys Bjerre og at hun har udsendt en single, har selv haft den på min hitliste. Men det gør hende ikke til prof. Jeg kender lidt til hende og ved at det der gør hende prof er at hun knokler for at hendes optræden skal blive til et godt show..dvs skriver egne tekster....'lev det ud' var ikke hendes egen men sangene i Talent er, laver koreografi, sørger for kostumer, hår, make up...spørger i butikker om hun må låne tøj osv. Hun er bare god til at nævne dem der har hjulpet til i forhold til dem der holder mund om hvem der har givet en hånd med. Bevares...synger hun godt? Er hun den bedste danser? Måske..måske ikke, men hvornår har vi sidst set en levere en pakke som hendes som er underholdende og som sikkert kan blive endnu bedre hvis hun kan få prof hjælp og måske lidt økonomi oveni...jeg kan ikke komme i tanke om nogen. Jo Medina som er prof og som jeg er vild med. At 'Lev det ud' er udgivet på Universal, betyder IKKE at Cecilie Fleur er på Universal. Hun er ikke på noget selskab men er på jagt efter et....som hun har nævnt 8 gange i programmet...så ingen connection til Jokeren der desværre....hun kender ham ikke, men vil sikkert ikke ha noget imod hvis han kunne ligge et godt ord ind...her mener jeg musikalsk ')
Selvom jeg kan se at der skal knokles for at hun skal blive rigtig god, tror på at hun nok skal nå til tops.

Jeg mener hun er et talent og som du kan læse er jeg en fan.

vancairo | Lør. 9. oktober 2010 - 07:52

Walentunes -
Brokkerøv - det er jeg helt sikkert:-)
Er ked af hvis du har mistet respekten for mig, men står nu ved min lille blog her.
Dog synes jeg du misforstår min kritik lidt.
Jeg er sådan set ikke ude efter Cecilie Fleur, som jeg synes har både sound, udseende og setup - men mangler ordentligt materiale.
Det min brok går ud på er mere selve det at Cecilie Fleur, Deutch & Solberg osv. kan betegnes som "Talenter" af DR.
Samt at Jokerens opførsel har været vildt mystisk og mest af alt mindet om en kærlighedssyg hankat.
Iøvrigtt vil jeg mene at Fleur nok skulle kunne klare sig uden Jokerens kontakter. Eller det må man da håbe:-)

Walentunes | Man. 11. oktober 2010 - 12:12

Vancairo-
Jeg reagerer ved at du sætter spørgsmålstegn ved om det er gimmick eller ej...om hun er talent på lige fod med de andre..at det er DR der står bag det hele og at det IKKE er Cecilie Fleur selv og hendes talent der gør at det ser ud som det gør. Det er en stor flok veninder med lav indkomst som har en passion, der sammen knokler uden DR's hjælp for at få det til at ligne noget....bla var det hendes papfar der havde skaffet papir til DJ mixerpult og IKKE en DR kulisse.
Jeg tror Cecilie og pigerne er helt klar over hvad der foregår og at uanset hvad jokeren siger og hvordan han opfører sig, så er det ikke andet end underholdning...og ligeså hurtigt glemt. Cecilie og pigerne vil optræde og mente at de derfor ligeså godt kunne optræde på DR for en masse seere som et til gratis arrangement ved Frederiksberg rådhus for 50 mennesker i regnvejr med håbet om at det ville sætte mere gang i karrieren istedet for amatør niveauet som de kører på nu. MEN ENIG...materialet skal der stadig arbejdes på for at det kan blive rigtig chart aktuelt ...jeg håber det kommer...også uden Jokerens kontakter.
Og så har jeg iøvrigt ikke mistet respekten for dig og din musikviden ' ) jeg vil bare hellere bakke op om noget som jeg syntes er spændende end ar være negativ.
PS Hendes musikvideo har intet med DR, pladeselskab eller noget at gøre. Den er blevet lavet gratis i en lille lejlighed med et par venner. Fornuftigt, da der nok er lidt flere omkring hendes hjemmeside pt. Det er sku da meget godt gået.

John | Lør. 23. oktober 2010 - 14:32

Efter igår og wildcartet tror jeg på konspirationen. Hun var jo CRAP!

Mikkel | Ons. 27. oktober 2010 - 22:27

Kan man bolle sig frem er der heller ikke noget galt i det...........

Anna Khan | Søn. 3. april 2011 - 11:07

Er ganske enig med dig - Det har en afsending af spinsorship - Men det giver måske en forklaring på hvorfor de er en af de dyreste perlerbutikker i København. Når man handler andre steder hos www.smyk.dk eller www.beadsndrops.dk kan man få dobbelt så meget for sine penge.

Blogindlæg fra vancairo:

The Good (musikforbrugeren), The Bad (Youtube) And The Ugly (Koda)
Søndag - 20:47

Årets Nytænker - En Flad Fidus!
Søn. 4. november 2012 - 21:18

Pladeselskabernes Slettede Uploads
Tirs. 1. marts 2011 - 19:41

Dansk Melodi Grand Prix 2011 - Sangene!
Man. 21. februar 2011 - 18:51

Underlig Opførsel Fra Den Danske Pladebranche-Teaser:-)
Tirs. 8. februar 2011 - 07:23

X-Factor 2011 - Slingrekursen Fortsætter!
Man. 24. januar 2011 - 19:31

The Usual Suspects Vandt P3 Guldet!
Lør. 15. januar 2011 - 02:48

Konservativ - Det Blir´ Bedre Dag For Dag...!?!
Tors. 7. oktober 2010 - 07:55

X-Factor DK: Triste Nyheder!
Fre. 24. september 2010 - 01:21

Jokeren: Øje For Talent eller Agenda?
Lør. 18. september 2010 - 01:01

Dansk?
Fre. 14. august 2009 - 06:32

De griske helte
Ons. 12. august 2009 - 03:14

En Patron Til Messerschmidt!
Tirs. 14. juli 2009 - 23:31

Frihedens Dag!
Søn. 21. juni 2009 - 22:40

Tramp I Kejserens Nye Klæder!
Fre. 5. juni 2009 - 00:13

Vandt Spinnet Over Talentet?
Søn. 29. marts 2009 - 18:36

IdaAida - 50 Procent Big Brother!
Søn. 8. marts 2009 - 17:24

X-FAKETOR!
Fre. 27. februar 2009 - 22:39

All-FLOP-Stars!
Lør. 29. november 2008 - 02:28

Scatman John´s Two-Hit-Wonder!
Lør. 1. november 2008 - 02:06

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:05 CB Urbanized

I dag - 00:04 vancairos hitliste

I går - 00:05 CB R.A.T.

I går - 00:04 CB 25+

DK UK

It's 13:30 in Denmark right now