Blog

Kort - Men interessant nyt!

Af: MathiasP | Fre. 3. oktober 2008 - 22:50

Der har været mange spændene ugivelser i år, og mange interessante, men det personlige højdepunkt kommer inden årsskiftet hvor kunstneren eftersigende gør comeback!

Nogen ved måske hvem der har hentydes til, nogen har måske hørt rygterne, røbet bliver det i hvert fald nu: Marshall Mathers, bedre kendt som Eminem, gør comeback efter et par års pause med personlige problemer!

Eminem behøver formodentlig ikke nogen større beskrivelse, og personligt anser jeg ham for at være den bedste rapper i verden, intet mindre!

Pladen skulle eftersigende få titlen "The Empact", og bliver i så fald det sjette album i rækken.

Dit navn:
Din kommentar:

vancairo | Lør. 4. oktober 2008 - 16:35

Fedt!
Ja kan ikke rigtigt udstå Eminem. Men at han er fuldstændigt superb til det han laver og en 1'ner af rang, kan der bare ikke rykkes ved!!

FRODO | Tirs. 7. oktober 2008 - 22:50

Gleder mig meget. eminem er nok den største stjerne på raphimlen.

Erik Theil | Lør. 11. oktober 2008 - 21:00

Tak for oplysningen!
Det bliver utroligt spændende. Bare han så ikke åbner op med sådan et jammerligt tude-track, som han tidligere har gjort. Lad os få noget a la "Shake That Ass", "Ass Like That" osv...

Men Eminem er i mine øjne og objektivt set, SLET ikke den største mere. Han er overhalet af både Lil' Wayne, The Game, Kanye West, T.I....

MathiasP | Lør. 11. oktober 2008 - 22:43

No problem. Nu skrev jeg også netop hvad jeg personligt synes.. Ingen har de skills som han har efter min bedste overbevisning.. Om han er overhælet vil jeg så sætte spørgsmålstegn ved, en fyr som Lil' Wayne, for at tage ham som eksempel når jo ikke Eminem til sokkerholderne mht. pladesalg, The Game burde slet ikke være med i den sammenligning når du nu snakker om objektivitet :), 2 top 5 hits er hvad det er blevet til og igen et pladesalg der ikke er en sammenligning værd.. T.I. er et lidt mere seriøst eksempel, mest pga. nuværende succes, og er vel nok det varmeste navn i USA pt., Kanye er også en godkendt sammenligning (iøvrigt spændene nyt album)..
Ja, det skal blive spændene at se hvad det bliver til i hvert fald :)

carrydk | Man. 13. oktober 2008 - 19:52

Jeg har altid været vild med Eminem og glæder mig til hans nye, jeg synes så hans tekster kan være kontroversielle men samtidig er han et geni til at ramme plet så det bliver megahits, selvfølgelig kan man altid finde nogen som også er helt unikke som Eminem men han er en ener af format ;-)

FRODO | Tirs. 14. oktober 2008 - 00:14

Ingen større enhd eminem!!

StyG^ | Tors. 6. november 2008 - 14:21

Eninem, Dre, Fifty/G-unit og der ud af........ Der er intet der slår det.....

Og folk som nævner Lil wayne og lign. må da have slugt skruer... Værre Pop-rapper skal man da lede længe efter... Tjeck deres tekster, musik og salgstal også snak om det igen....

Aftermath rules....

Blogindlæg fra MathiasP:

The Fray - Nyt album!
Ons. 12. november 2008 - 02:01

Taio Cruz - Storbrittaniens svar på Timbaland!
Søn. 5. oktober 2008 - 15:58

Kort - Men interessant nyt!
Fre. 3. oktober 2008 - 22:50

ChartBase
Danmarks største uafhængige musik- og hitlistesite!

Søg på ChartBase.dk

Hurtig søgning | Sitemap

Latest updates:

I dag - 00:47 Top Of ChartBase

I går - 00:01 Brugernes Top-50

I går - 00:00 CB TimeMachine

I forgårs - 00:05 CB Dancefloor

DK UK

It's 07:51 in Denmark right now